Чорничний порошок порошок із ягід чорниці

Чорничний порошок порошок із ягід чорниці.

Харчова та енергетична цінність на 100 г продукту; масова частка білка, г - 13,3, масова частка вуглеводів, г – 47,6 , масова частка загального цукру в перерахунку на сахарозу, г – 2,8, масова частка клітковини, г – 34,3, масова частка солі (Nax2,5) – 0,004, енергетична цінність, кДж (ккал) – 1310(312).

Чорничний порошок застосовується в харчовій промисловості як барвник, натуральний ароматизатор і як сухий наповнювач для приготування десертів, вафель, цукерок, мармеладу, солодної випічки, гарячих і холодних напоїв, варення, джемів і йогуртів.

В фармацевтичній промисловості застосовується як сировинна база для виробництва медикаментів, а також у виробництві фітопрепаратів: чаю, відварів, сиропів і для поліпшення смаку ліків.

В косметології використовується у виробництві кремів, масок, помад.
Рубрики
Продукти
Агроснаб.ТОВ ТМ.Фiльварок
Показати номер
Дії
В обранеВидалити з обраного

Схожі оголошення

Соєве борошно широко використовується при виготовленні продуктів харчування. Соєвий білок володіє хо...
13:23, 16 червня
Амарантовая мука производится из растения амарант-древнейшей злаковой культуры (редкое название-щири...
13:23, 16 червня
Гречане борошно - його застосування в кулінарії, хлібопекарному і кондитерському виробництві практ...
13:23, 16 червня