Чорничний порошок порошок із ягід чорниці

Чорничний порошок порошок із ягід чорниці.

Харчова та енергетична цінність на 100 г продукту; масова частка білка, г - 13,3, масова частка вуглеводів, г – 47,6 , масова частка загального цукру в перерахунку на сахарозу, г – 2,8, масова частка клітковини, г – 34,3, масова частка солі (Nax2,5) – 0,004, енергетична цінність, кДж (ккал) – 1310(312).

Чорничний порошок застосовується в харчовій промисловості як барвник, натуральний ароматизатор і як сухий наповнювач для приготування десертів, вафель, цукерок, мармеладу, солодної випічки, гарячих і холодних напоїв, варення, джемів і йогуртів.

В фармацевтичній промисловості застосовується як сировинна база для виробництва медикаментів, а також у виробництві фітопрепаратів: чаю, відварів, сиропів і для поліпшення смаку ліків.

В косметології використовується у виробництві кремів, масок, помад.
Рубрики
Продукти
Агроснаб.ТОВ ТМ.Фiльварок
Показати номер
Дії
В обранеВидалити з обраного

Схожі оголошення

Гречане борошно - його застосування в кулінарії, хлібопекарному і кондитерському виробництві практ...
13:15, 9 лютого
Масло вершкове 72,5%,82,5%,Масова частка жиру 72,5%,82,5%. масло солодко-вершкове несолене вищий сор...
11:07, 9 лютого
Суха молочна сироватка - продукт, отриманий в результаті висушування сирної, підсирної або казеїново...
11:07, 9 лютого
Пропонуємо імітовану ікру високої якості. За смаком нічим не поступається натуральній. В асортименті...
08:35, 12 лютого
Сухе знежирене молоко (СЗМ), 1,5%, експорт. Сертифікати, EUR 1, Halal. Виробництво України. Сухе мол...
11:07, 9 лютого
Амарантовая мука производится из растения амарант-древнейшей злаковой культуры (редкое название-щири...
13:15, 9 лютого