• Головна
  • Онлайн-освіта. Які курси вибрати у 2020 році?
Новини компаній
15:00, 10 червня 2020 р.

Онлайн-освіта. Які курси вибрати у 2020 році?

Новини компаній
Онлайн-освіта. Які курси вибрати у 2020 році?

Ні для кого в наш час давно не секрет, що стати кваліфікованим фахівцем за допомогою онлайн-освіти – це не вигадка, а цілком здійсненна реальність. Так, хай там як, а оnline навчання – найкращий серед усіх існуючих нині спосіб отримання нових знань, навичок та умінь. Особливо це стосується тих людей, котрі не мають змоги з метою одержання освіти відвідувати інше місто.

Серед головних переваг online навчання виділяють кілька наступних:

  • гнучкий графік (зручні для студентів час та місце навчання, онлайн-навчання доступне в режимі 24/7, головне – наявність комп'ютера та доступ до мережі Інтернет);
  • онлайн-навчання проходить під керівництвом кваліфікованих фахівців;
  • найкомфортніші умови (відтепер немає потреби витрачати час та гроші на пошук, а також оренду квартири та безліч інших дрібниць, плюс витрачати час на дорогу до навчального закладу).

Мрієте присвятити максимум вільного часу своєму навчанню аби в результаті навчитися чомусь новому, отримати диплом та знайти роботу своєї мрії? Тоді спецпроект, який підготувала команда 032.ua, вам гарантовано стане в пригоді. Не упускайте часу даремно! Зробіть разом із нами впевнений крок назустріч успіху!

Онлайн-освіта. Які курси вибрати у 2020 році?, фото-1

CanSchool: легальний міжнародний атестат для школярів ОН-ЛАЙН!

У міжнародній школі CanSchool навчаються школярі з 13 років, які можуть он-лайн закінчити канадську школу і отримати легальний канадський шкільний атестат! Одягати маску, виходити з дому в період карантину не доведеться! Перспективи - не просто чудові знання, англійська досконало, але і шанс вступити до будь-якого англомовного ВНЗ світу, а в Канаду зі стипендією http://canschool.net/category/uspehi-i-dostizheniya/

Як проходить навчання?

Навчання в CanSchool - процес захоплюючий, особливо для підлітків! Електронні підручники подають матеріал в аудіо і відео форматах, у вигляді анімаційних тестів, творчих есе та ін. нестандартних завдань.

Кожен учень офіційно зареєстрований в Міністерстві Освіти Онтаріо і має свій аккаунт через який він, виключно англійською, може вивчати такі цікаві предмети, як технологія Блокчейн, наука про дані, комп'ютерні науки та ін.http://canschool.net/programma-dlya-shkolnikov/

Уроки ведуть, перевіряють, викладають  ліцензовані канадські педагоги. Також за групами закріплені тьютори, куратори (україномовні, російськомовні та носії англ. мови з різних країн), які допомагають, беруть участь, роз'яснюють і на зв'язку 3 рази на тиждень по 2 години (наш розклад). За успішністю стежать адміністратори, інформуючи учня і батьків про прогрес.

Зацікавилися? Звертайтеся! Ми з радістю проконсультуємо і допоможемо прямо зараз, не втрачаючи часу, зареєструвати учня на вступне тестування і підключити до навчання!



Школа іноземних мов «LINGO LVIV EDUCATION»

У школі іноземних мов «LINGO LVIV EDUCATION» працюють кваліфіковані вчителі-лінгвісти, які допоможуть Вам вивчити будь-яку іноземну мову. При таких умовах Ви швидко і ефективно освоїте отримані знання. У школі створені максимально комфортні умови для навчання. Наша команда систематично покращує свої знання і вміння. Ми тримаємо руку на «пульсі» мовних тенденцій. Постійно стежимо за тим, як змінюється культура тієї країни, мову якої вивчають учні.

Бажаєте відточити отримані знання? Ми раді бачити Вас в нашій школі іноземних мов. Ви не тільки налаштуйте свій слух під різні тембри голосу, але і відпрацюєте правильну вимову і манеру розмови. Ми пропонуємо:

  • індивідуальний графік навчання іноземної мови;
  • групові заняття онлайн;
  • навчання онлайн.

Ми здійснюємо безкоштовну перевірку знань студента.

1. Перше пробне заняття - безкоштовне.

2. Тривалість одного заняття - 1,5 години.

3. У Вас є можливість вивчити будь-яку іноземну мову: англійська, німецька, іспанська, італійська, польська.

4. Групові та індивідуальні заняття (в групі до 6 осіб).

5. Тривалість навчання - 2,5 місяці (30 занять, 3 рази на тиждень).

6. Вартість навчання 2500 грн. Заняття на індивідуальній основі - 250 грн.

Ми безкоштовно визначимо рівень знань студента. По завершенні навчання наші студенти отримують сертифікати. Іспити можна здати стаціонарно в нашому офісі, якщо студент зі Львова.

Контактні дані:

Онлайн-освіта. Які курси вибрати у 2020 році?, фото-19

Мовна школа та бюро перекладів «ABC Сenter»

Вже довгі роки наша мовна школа та бюро перекладів «ABC Сenter» веде успішну діяльність. У нас працюють дипломовані фахівці, які надають послуги на професійному рівні:

  • письмовий і усний переклад;
  • вивчення будь-якої іноземної мови: англійська, німецька, польська, французька, іспанська, та інші мови за запитом.
  • онлайн курси для перекладачів.
  • організація конференцій та супровід іноземних гостей.

Ми навчимо своїх слухачів володіти іноземною мовою на будь-якому рівні складності. Для цього застосовуємо спеціальні методики, які точно спрямовані на досягнення результату. Ми допоможемо нашим учням позбутися психологічного бар'єру. При таких умовах навчальний процес доставить масу задоволення, а уроки - будуть цікавими і творчими. В нашій школі існує декілька форм навчання для вивчення іноземних мов:

  • по Skype;
  • вивчення іноземної мови в групі;
  • iндивідуальне вивчення іноземної мови;
  • корпоративні курси для компаній;
  • бізнес курс для ділового спілкування.

Дистанційне навчання через Skype дає можливість вивчати іноземну мову в комфортних умовах.

Доступ до основної інформації підвищує ефективність навчання. У Вас є можливість пройти дистанційні курси іноземних мов: англійська мова, французька, італійська, іспанська, німецька, чеська, польська, і ін. Вартість навчання від 5000 грн - 20 занять (в залежності від обраної мови).

Тривалість заняття 90 хвилин - 2 рази на тиждень.

Ми здійснюємо індивідуальний підхід до кожного учня, використовуємо сучасні методи і прийоми навчання мови, розробляємо індивідуальний графік. По завершенню навчання кожен учень отримає сертифікат. Зараз ми пропонуємо Вам витратити свій час з користю, тому надаємо знижку - 5% на онлайн навчання. Звертайтеся до нас - ми допоможемо Вам швидко і ефективно зробити перші кроки до вивчення будь-якої іноземної мови.

Контактні дані:

Онлайн-освіта. Які курси вибрати у 2020 році?, фото-27

Японська мова для початківців

Вивчення японської - це чудова пригода, яка дозволить вам пірнути у далекий, таємничий світ аніме та манґи, самураїв та роботів, неймовірної природи та незвичної нам культури.

Японська - різнобічна, у чомусь на диво легка, а в чомусь потребує значних зусиль. Та повірте, вони того варті, а наші уроки допоможуть вам пройти свій шлях у вивченні японської легко та весело!

Уроки від NIHONBU створені спеціально для початківців, які ще нічого не знають про японську. Ми проведемо вас від самого початку, розповімо не лише про мову, а й про культуру, і ці знання стануть вам у нагоді ще не раз, адже Японія - країна інновацій та можливостей.

Навчання в NIHONBU відбувається за підпискою, і всього за 200 грн на місяць ви отримаєте доступ до повного курсу для початківців, а також ongoing курсу граматики. До того ж, ми маємо купу чудових додаткових відео про мову та культуру Японії.

Ми не видаємо дипломів, але за потреби - допоможемо вам у підготовці до JLPT, і ви зможете отримати сертифікат, що визнається у всьому світі (в тому числі - в Японії).

По завершенню курсу для початківців ви знатимете, якою є японська система письма, зможете прочитати та скласти прості речення та тексти, зрозумієте елементарні розмови та складете уявлення про те, що ж таке японська мова.

Чекаємо вас в NIHONBU!

Комп'ютерні курси майбутнього для школярів 10-16 років

Ваша дитина розуміється у сучасних гаджетах як ніхто інший та давно мріє про розкриття своїх природних ІТ-здібностей? Бажаєте допомогти їй у цьому? Тоді інноваційні комп’ютерні курси для дітей віком 10-16 років, котрі 5-й рік проводять у Львівській Академії СТАРТ_ ІТ, – саме те, що потрібно!

Актуальність програми

Навчальна програма розроблена на підставі рекомендацій Інституту майбутнього США та Microsoft Class of 2030, враховує світові тенденції розвитку ІТ-галузі та погоджена із провідними фахівцями компаній Львівського ІТ Кластеру.

Сьогодні під час карантину 99% слухачів Академії перейшли на новий формат – інтерактивне наочно-дистанційне ІТ-навчання в режимі відео-конференції, яке передбачає 4 канали безпосередньої комунікації школярів і викладачів та забезпечує якість підготовки.

Ми отримали позитивні результати впровадження он-лайн форми навчання та запрошуємо школярів 10-16 років впродовж карантину на додатковий набір «Весна-2020» за наступними програмами:

  • «Базова комп’ютерна підготовка» 10-11 років
  • «Комплексна комп’ютерна підготовка» 12-14 років
  • «Розробка та просування веб-сайтів» 14-16 років

Комплексна інноваційна підготовка – програма, що сформована із чотирьох основних складових, зокрема серед них: Technical Skills; Soft Skills; Business Skills; English in IT.

Вартість навчання складає від 1200 грн./місяць. Погодьтеся, досить поміркована і при цьому заманлива ціна, враховуючи те, що в результаті ваша дитина, як випускник Академії отримає практичні навички: розробника сайтів та комп’ютерних ігор; програміста роботів; графічного дизайнера; конструктора 3D-моделей; відеоблогера та майстра художньої фотографії; користувача Інтернету речей.

По закінченню проходження одного з курсів слухачі крім безцінного багажу практичних знань, навичок та вмінь отримують ще й відповідний диплом.

Мрієте дати своїм синам і донькам гарантований шанс на успішне майбутнє? Тоді не гайте часу, запишіть їх на навчання у Львівську Академію СТАРТ_ ІТ!

YOGA STUDIO Олени Бакай

У період карантину особливо важливо проводити свій час з користю. Належну увагу потрібно приділити здоров'ю, слід виконувати заходи по зміцненню імунітету. Йога допоможе не тільки пізнати себе і свої можливості, а й зміцнить фізичне здоров'я. Це кращий спосіб усунути депресивний стан і стрес, просто відпочити і розслабитися.

За допомогою адекватного навантаження на організм і дихальних технік можна знизити ризик виникнення запалення в організмі, зміцнити імунітет. Дихання - це життя, тому належну увагу потрібно приділяти дихальним технікам. 

Внаслідок поверхневого дихання зменшується живлення клітин організму киснем. При таких умовах порушується функціонування внутрішніх органів. Йога допоможе налагодити процес дихання, що позитивно відіб'ється на загальному самопочутті людини.

Йогою корисно займатися в будь-якому віці. Бажаєте переконатися в цьому самостійно? Запрошуємо Вас на онлайн заняття із йоги, які проходять в Zoom! Йога підходить як новачкам, так і професіоналам. Відсутність гнучкості - це не привід відмовлятися від такого роду занять. Всі знання і вміння "приходять" в процесі. Досконалості немає межі, тому Ви неодмінно відкриєте для себе нові можливості!

Детальнішу інформацію Ви можете дізнатись за посиланням

АКАДЕМІЯ ПРОФЕСІЙНОГО БУХГАЛТЕРА

Бухгалтерські курси та тренінги для початківців і професіоналів у Львові та онлайн.

Бухгалтерія – динамічна сфера. Зміни в законодавстві стимулюють до постійного оновлення знань та прийняття нових рішень. Учасникам курсів ми надаємо тільки актуальну інформацію і вчимо її використовувати на практиці.

Під керівництвом наших викладачів знаходиться облік підприємств з різних сфер економічної діяльності. Тому ви дізнаєтеся не лише загальну інформацію про правила бухгалтерського обліку, а й отримаєте вузькопрофільні рішення для себе.

Ми пропонуємо:

  • Курс “Від “чайника” до Profi”розрахований на початківців. Якщо ви новачок або почуваєтеся невпевнено в бухгалтерії, то цей курс допоможе освоїти теорію і практичні навички обліку найпоширеніших господарських операцій.
  • Курс «МСФЗ від чайника до Profi» розрахований на бухгалтерів, які починають або планують почати вести облік свого підприємства за міжнародними стандартами фінансової звітності.
  • «Національні стандарти бухобліку без СЕКРЕТІВ»створені для фахівців, яким потрібно поглибити свої знання в обліку за НСБО.
  • Вузькопрофільні практикуми для фахівців: «PROFI з ПДВ», «PROFI з податку на прибуток»,«Бухгалтерія ФОПа», «Собівартість», «Облікова політика», «Готівкові операції, РРО та касова дисципліна» тощо.

Навчання відбувається в аудиторії та онлайн. 

Після закінчення видається сертифікат, який підтверджує проходження курсу.

  

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#освіта #курси #онлайн курси
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
39,87
39,90
EUR
42,83
42,88
PLN
9,88
9,90
Оголошення
live comments feed...