• Головна
  • Створення, ведення та обслуговування веб-проєктів: переваги веб-студії Udlis IT-Solutions
Партнерський спецпроект
12:59, 5 травня 2021 р.
Надійне джерело

Створення, ведення та обслуговування веб-проєктів: переваги веб-студії Udlis IT-Solutions

Партнерський спецпроект
Фото - perfectum.ua

Фото - perfectum.ua

Із веб-студією Udlis IT-Solutions створення веб-сайту, онлайн-магазину чи інтернет-порталу стає простим та приємним.

Ера Онлайн та ІТ-технологій наступила вже давно. Відтак усі види бізнесу повинні “йти в ногу” з новими стандартами. Для підприємства перехід в Онлайн, це не лише важливий поклик сучасності, а й додатковий прибуток. Залежно від формату бізнесу, послуг та товару кожна компанія потребує індивідуальних рішень та правильного підходу. З цим усім вам допоможуть професіонали веб-студії Udlis IT-Solutions.

Під час карантину питання переведення бізнесу у онлай-формат стало популярним не лише для великих корпорації. Продуктові магазини, салони краси, кафе та ресторани, - усі стали дотичними до нового бізнес-формату. Сайт - це цілодобовий зв’язок з клієнтом, значна економія часу та зручність для покупця.

Пандемія змусила затятих покупців пристосуватися до нових умов. На нові рішення пішли і власники бізнесу. Однак створити сайт - це не проблема зараз, але створити його так, щоб він на вас працював - оце вже справжній виклик. До речі, у веб-студії Udlis IT-Solutions до цього готові.

У команді Udlis IT-Solutions працюють справжні професіонали. Маркетологи, веб-дизайнери, розробники, SEO-спеціалісти та проєкт-менеджери з колосальним досвідом готові розпочати реалізацію ваших бажань.

Перед створенням веб-сайту вам відразу проведуть оцінку наступних факторів:

  • тематики та аудиторії клієнтів;
  • конкурентів;
  • трендів;
  • локальної оптимізації;
  • контенту;
  • концепції стилю та дизайну.

Ви маєте розуміти, що повноцінний та професійний веб-сайт не може коштувати 300 гривень, адже сам процес довгий та непростий. Зазвичай, бюджет якісного веб-сайту коливається від 28 до 40 тисяч гривень. До таких проєктів долучені від 2 до 4 спеціалістів.

Окрім традиційного веб-сайту, у Udlis IT-Solutions створюють онлайн-магазини, портали та мобільні додатки. Сьогодні бізнес усе частіше охоплює і ці формати. У створенні таких проєктів краще довіритися експертам, які мають досвід на міжнародній арені.

У час карантину значної популярності набула послуга замовлення їжі онлайн. У веб-студії Udlis IT-Solutions неодноразово створювали такі послуги для ресторанів, піцерій, кафе-барів та, в цілому, для гастрономічного сектора.

Веб-студія Udlis IT-Solutions зацікавлена у довголітній співпраці та взаємному розвитку. Над кожним проєктом працює команда справжніх профі, а усі побажання клієнта та потреби покупця намагаються задовольнити вдосталь.

Про компанію Udlis IT-Solutions

Німецька компанія з українським корінням. Udlis IT-Solutions займається розробкою веб-сайтів, онлайн-магазинів, веб-порталів та різноманітних проєктів. До того ж, надає увесь спектр ІТ послуг.

На ринку компанія працює понад 11 років. За цей час її база партнерів та представників розрослася у всьому світі. Компанія надає свої послуги малим та великим брендам. Без сумніву, головним у відносинах з Udlis IT-Solutions є клієнт та його побажання. А зважаючи на далекоглядність та колосальний досвід IT компанії ваш продукт завжди матиме успіх.

Які послуги надає компанія Udlis IT-Solutions?

У еру стрімкого розвитку інформаційного простору та соціальних мереж, здається, що не залишилося компаній, про яких неможливо дізнатися у мережі Інтернет. Сайт - це обличчя бізнесу. Саме там власник може залишити усю необхідну інформацію про свою компанію. Іноді важливість створення сайту для бізнесу знецінюється.

У компанії Udlis IT-Solutions зможуть допомогти новачку та досвідченому бізнесмену.

Компанія Udlis IT-Solutions надає повний спектр таких послуг:

  • Веб- та графічний дизайн веб-сайтів, онлайн-магазинів, веб-проєктів, мобільних додатків та поліграфічної продукції;
  • Створення промо- рекламних- та пояснювальних відеороликів з озвученням професійних дикторів та акторів у форматі 2D та 3D;
  • Програмування та реалізація нестандартних рішень для усіх видів діяльності;
  • Автоматизація робочих процесів за рахунок нових технологій;
  • Інтернет-реклама, маркетинг та пошукова оптимізація;
  • Розробка концептів та бренд-дизайн (від логотипа до персональних піктограм).

Та багато іншого!

Переваги компанії Udlis IT-Solutions

Їх настільки багато, що достатньо вказати лише 3 головних:

  • Це німецька компанія з багаторічним досвідом;
  • Понад 200 запущених проєктів по всьому світу;
  • Гнучка та доступна цінова політика.

Чому саме професіоналам Udlis IT-Solutions ви повинні довіритися? На це питання у нас теж знайдеться відповідь.

Досвід. На ринку IT та веб-дизайнингу компанія вже 11 років. Команда Udlis IT-Solutions змогла успішно реалізувати проєкти більше ніж 200 клієнтів з Німеччини, Швейцарії, Люксембургу, Австрії, Монако та інших країн;

Доступна цінова політика. Клієнт з будь-яким гаманцем зможе якісно реалізувати ідею. Вас проконсультують та допоможуть обрати доступну цінову категорію;

Швидкість сайтів. Сайти, які розробили працівники Udlis IT-Solutions мають максимальну швидкість завантаження сторінок. Це забезпечується якісним програмуванням і використанням новітніх технологій веб-розробки.

Цілодобові консультації. Через міжнародну клієнтську базу команда Udlis IT-Solutions точно та оперативно реагує на питання замовників.

Високий рівень якості проєкту. Кожен проєкт індивідуальний, тому команда Udlis IT-Solutions прагне враховувати усі побажання і вимоги клієнта, щоб в результаті отримати якісний продукт, який буде розвиватися і привертати увагу.

Привілеї. Компанія Udlis IT-Solutions має преміальне партнерство з великими стоками, що дає можливість клієнту отримувати ряд додаткових опцій без зайвих витрат. Працюють тільки з ліцензованими інформаційними матеріалами (фото, відео, аудіо та багато іншого).

Реалізм. Якщо ідея недостатньо опрацьована або не конкурентоспроможна, то команда допоможе продумати шлях розвитку з найбільшим шансом на успіх.

Безпека. Ви можете не хвилюватися за безпеку вашого сайту. Професіонали Udlis IT-Solutions можуть забезпечити різні рівні захисту Вашого сайту від злому, несанкціонованого доступу і втрати даних.

Платформа. У компанії Udlis IT-Solutions сайти створюють на платформі, яка дозволяє користувачеві у майбутньому вносити будь-які правки без знання коду.

Мультимовність. У команді Udlis IT-Solutions працюють талановиті та креативні співробітники. Серед них є чимало поліглотів та іноземців. Відтак працівники зможуть реалізувати проєкти в різних країнах і на різних мовах.

Для замовлення звертайтеся за нижче наведеними контактними даними: 

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#Udlis IT-Solutions #ітльвів #створитисайтльвів #програмістильвів #створеннявебсайтівльвів #сайтильвів #купитисайтульвові #бізнесульвові
Високі оцінки користувачів за Достовірність
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
39,10
39,15
EUR
42,65
42,80
PLN
9,90
9,95
Оголошення
live comments feed...