• Головна
  • Ідеї подарунків до 8 березня та де його відсвяткувати
Новини компаній
13:00, 5 березня 2021 р.

Ідеї подарунків до 8 березня та де його відсвяткувати

Новини компаній
Ідеї подарунків до 8 березня та де його відсвяткувати

Весна іде, красу несе! В Україні 8 березня відзначається Міжнародний жіночий день, який також символізує початок весни. Це одне з найбільш очікуваних свят для українських жінок, яке пов'язане із пробудженням природи, а також відновленням жіночої сили та краси.

А от для чоловіків цей день кидає справжній виклик. Перед ними постає питання: "Як вибрати хороший подарунок?". Одним з найпопулярніших подарунків для дівчат на свято 8 березня є квіти. Однак не квітами єдиними. На жаль, універсального подарунку, який сподобається кожній дівчині, не існує. Кожна жінка унікальна. Тому при виборі подарунку потрібно, насамперед, відштовхуватись від інтересів та вподобань прекрасних дам.

Якщо Ви збились з ніг у пошуках подарунку для коханої, мами, сестри чи колеги по роботі, а на прилавках магазинів банальні пропозиції з суцільним несмаком, не сумуйте! Команда 032.ua підготувала для Вас спецпроект, який допоможе обрати Вам хороший подарунок, який буде не лише радувати дівчину щодня, а й буде практичним та корисним.

Даруйте подарунки та позитивні емоції своїм близьким якомога частіше, не чекаючи особливих моментів.

OlStan handmade

На відміну від фабричних товарів, які заполонили вітрини магазинів, вироби зі шкіри ручної роботи викликають захоплення практично у кожної людини. Сімейна майстерня-ательє шкіряних аксесуарів OlStan handmade пропонує шкіряні аксесуари Вашої мрії.

Вироби OlStan handmade доповнять неповторний стиль будь-якої людини. Шкіряні вироби, розроблені за унікальним дизайном, з урахуванням побажань замовника дають можливість своїм власникам підкреслити свій статус.

Майстри OlStan handmade виготовляють гаманці, сумки, барсетки, ремені, рюкзаки і багато інших потрібних речей. Ви можете замовити будь-який аксесуар з наявного асортименту з нанесенням гравіювання або ж замовити пошиття індивідуального аксесуару.

Продукція OlStan handmade має безліч переваг, серед яких:

  • Якість. Усі вироби OlStan handmade акуратно шиються руками майстра-хірурга, який приділяє увагу деталям та контролює якість шва і кожного його стібка.
  • Довговічність. Товари OlStan handmade не лише красиві, а й міцні та надійні. Саме тому майстерня сміливо надає на свою роботу гарантію 5 років.
  • Унікальність. Іменний гаманець чи ремінь зі стильним узором буде оригінальним подарунком як для жінок, так і для чоловіків.

Придбавши виріб ручної роботи OlStan handmade для подарунку, Ви отримаєте якісний, надійний шкіряний аксесуар, який прослужить не один рік!

До міжнародного дня жінок у магазині діє унікальна можливість отримати знижку 10% за промокодом 032.ua.

Ідеї подарунків до 8 березня та де його відсвяткувати , фото-13

MAMA KAZALA

Якщо Ви шукаєте практичний, універсальний та красивий подарунок, то Вам однозначно потрібно звернутися до магазину MAMA KAZALA.

MAMA KAZALA — український бренд європейської якості, який створює стильні сумки, рюкзаки, гаманці та інші аксесуари за доступними цінами.

Оригінальні дизайнерські рюкзаки, поясні та спортивні сумки, гаманці та месенджери виготовлені з натуральних та штучних матеріалів: шкіра, екошкіра, тканина, поліестер. Таке поєднання робить вироби не лише неймовірно практичними, а й оригінальними та цікавішими у порівнянні з класичними варіантами, якими переповнений ринок.

Серед широкого асортименту MAMA KAZALA Ви точно знайдете той подарунок, який неодмінно сподобається Вашій модниці. Принтовані рюкзаки чи принтовані банки, роллтоп, гаманець ручної роботи чи сумка з екошкіри — жодна жінка не стоїть перед таким подарунком.

Кожна жінка унікальна, таким повинен бути й подарунок. Тому радимо детально вивчити смаки дівчини, якій хочете зробити подарунок на 8 березня. Головне правильно підібрати колір та розмір аксесуару, у чому з радістю допоможуть менеджери MAMA KAZALA.

Вироби MAMA KAZALA не лише якісні, що має важливе значення при виборі подарунку, а й відмінно підкреслять стиль та індивідуальність нової власниці.

До свята знижки від -10% до -50% , а за промокодом "032.ua" додатково -5%

Ідеї подарунків до 8 березня та де його відсвяткувати , фото-29

Мережа ювелірних салонів Марко Солі

В ТОП подарунків на будь-яке свято, зокрема і до 8 березня, завжди потрапляють ювелірні прикраси.

Мережа ювелірних салонів Марко Солі пропонує широкий вибір по-справжньому весняних подарунків: ювелірні вироби із золота та срібла не залишать байдужою жодну дівчину! Даруйте емоції з допомогою справжніх жіночих радощів — компліменти відлиті в золоті чи сріблі та оздобленні натуральним каменем чи діамантами.

У Марко Солі знають, що найкращий подарунок — це увага, але подарунок, який обраний з увагою — це вдвічі приємніше! Покажіть своїм мамі, сестрі, подрузі чи коханій, що в подарунок вкладено не лише кошти, а й Ваші час, сили та любов. Індивідуальне виготовлення прикрас якнайкраще продемонструє, що Ви з повною віддачею шукали саме той подарунок до свята, який ідеально підійде Вашій дамі. Підвіски з першою літерою імені, браслети з гравіюванням, сережки з каменями, які підходять за гороскопом чи інші прикраси з урахуванням вподобань майбутньої власниці можуть стати найкращим подарунковим рішенням.

Знижка на ювелірні вироби до -25% та шоколадка з передбаченням та індивідуальною знижкою на наступну покупку.

А якщо Ви сумніваєтесь у своєму смаку та правильності вибору, Ви можете обрати подарункові сертифікати.

У Марко Солі ви можете придбати подарунки як онлайн так і офлайн, завітавши до найближчого салону.

Контакти у Львові:

  • вулиця Галицька, 20
  • +380(68)109-46-46
  • проспект Свободи, 1 / 3
  • +380(67)428-59-56
  • вулиця Городоцька, 27
  • +380(98)479-46-46
Ідеї подарунків до 8 березня та де його відсвяткувати , фото-52

Торба Щастя для неї!

Одним з найкращих варіантів подарунків, яким можна порадувати будь-яку дівчину є завжди бажаний шоколад. Шоколадні подарунки без сумніву викликають радісні емоції, даруючи хвилинки справжньої насолоди та відпочинку.

Компанія "Торба щастя" знає як приємно отримувати в подарунок шоколад, саме тому створили неймовірно смачні подарункові набори шоколаду.

"Торба щастя" — це красиві мішечки, наповнені шоколадками з передбаченням, які наче магічним чином адресовано саме тому, хто коштує смаколик. Такий подарунок однозначно сподобається представницям прекрасної половини людства. Лише сам процес розв'язування красивої торбинки з шоколадним подарунком дарує приємні емоції та відчуття любові й уваги від дарувальника.

Навіть красуні із найвибагливішим смаком будуть задоволені неймовірним шоколадним подарунком від "Торби щастя". Серед широкого асортименту подарункових шоколадних наборів окремої уваги заслуговують набори "7 сторін любові" та "7 сторін моєї любові", які неймовірно точно передадуть усі почуття та слова Вашої любові до коханої дівчини. Ознайомитись із повним асортиментом та здійснити замовлення можна на сайті: shop.happybag.me

Шоколад з передбаченням "Торба щастя" — це ще й відмінний корпоративний подарунок на 8 березня з оригінальним та креативним підходом. Працівниці Вашої компанії неодмінно оцінять смачний презент з логотипом фірми.

Ближче познайомитися із "Торбою щастя" можна надіславши листа із запитаннями щодо продукції та партнерства на пошту: [email protected] 

Ідеї подарунків до 8 березня та де його відсвяткувати , фото-61

Пакування на будь-який випадок — оригінальні подарункові коробки SK Wood

Обрати хороший подарунок — це зробити півсправи. Щоб подарована Вами річ викликала бурю позитивних емоцій, її необхідно ще гарно упакувати. Стильна дерев'яна коробка SK Wood стане безпрограшним варіантом достойної подачі Вашого святкового подарунку.

Компанія SK Wood виготовляє дерев'яні коробки для подарунків та зберігання різних дрібничок за допомогою новітніх технологій. Це дозволяє створювати продукцію будь-якої складності та з оригінальним оздобленням. Такі коробочки виробляються як по типових ескізах, так і за індивідуальними замовленнями. Подарункові коробки з дерева компанії SK Wood міцні та надійні, елегантні та чудово виглядають.

В подарункових коробках SK Wood можна розмістити будь-який презент: пляшку вина, чайний чи кавовий набір, фрукти, солодощі, техніку, одяг чи навіть тендітні квіти — усе, що Вам необхідно! Розміри та оформлення можуть бути виконанні точно за Вашими побажаннями. Подарунок в дерев'яних коробках SK Wood завжди виглядатиме неперевершеним, а Ваша кохана людина, подруга, бізнес-партнер чи колега точно будуть у захваті від такого пакування.

Однією з переваг коробочок SK Wood є те, що вони є самостійною цінністю. Адже коробку з красивим малюнком можна ще довго використовувати в побуті для зберігання будь-яких речей.

Контакти:

Міжнародний Жіночий День у «Леополісі» та Leo. Restaurant &Bar

Міжнародний Жіночий День - це зовсім не день, коли жінки мають право на квіти, а день, офіційно визнаний Генеральною Асамблеєю ООН, коли жінки голосно заявили про свої права у всьому світі. Бізнес леді, домогосподарки, представниці будь-яких професій, школярки, студентки або пенсіонерки, незалежні та самостійні або чиїсь дружини чи подруги, чайлд фрі або багатодітні мами – кожна має право на те, щоб обирати найкращий спосіб святкування так, як їм заманеться.

Саме для вас ми пропонуємо пакети святкування у готелі «Леополіс» та Leo. Restaurant &Bar. Беріть подруг, коханих, мам або просто проведіть час на самоті, якщо вам так хочеться.

Пакет готелю «Леополіс» діє у період 10.02.21 – 10.03.21 і включає:

  • Проживання 2 ночі у номері обраної категорії на двох
  • Сніданки, не обмежені у часі
  • Вечеря на двох в ресторані Leo з пляшкою ігристого Cava
  • Відвідування спа та два масажі
  • Пізній виїзд до 18.00
  • Безкоштовний паркінг

Вартість пакету - від 9955 грн. в залежності від категорії кімнати.

Подарункові сертифікати будь-якого номіналу на відвідування спа, проживання в готелі або вечерю в ресторані доступні на рецепції

Пропозиція Leo. Restaurant &Bar, діє протягом 6-8.03.21: Обід або вечеря за оновленим весняним меню. При замовленні на 800 грн., незалежно від кількості осіб – пляшка ігристого Cava подарунок.

Забронювати пакет проживання або придбати сертифікат +38(032)295 95 00.

Ідеї подарунків до 8 березня та де його відсвяткувати , фото-79

Відпочинковий комплекс "Olena Resort"

Де відсвяткувати 8 березня? Це питання ставлять собі більшість чоловіків, які хочуть влаштувати своїм дівчатам незабутній та особливий день.

Відпочинковий комплекс "Olena Resort" — відмінний варіант відпочинку біля Львова. Прекрасний вечір у затишному ресторані з терасами з видом на ліс стане відмінним подарунком як для коханої дівчини, так і для мами, сестри чи навіть бабусі.

"Olena Resort" пропонує повний комплекс відпочинкових послуг: сауна, чан, готель та ресторан. Подаруйте головній жінці Вашого життя справжній відпочинок! Скуштувавши смачних та ситних страв ресторанної кухні, Ви можете розслабитись у гарячому чані чи попаритись у сауні. Після чого насолодившись досхочу природою Брюховицького лісу, Ви маєте можливість відпочити у затишному номері готелю відпочинкового комплексу "Olena Resort".

Ми переконані, що найкращим подарунком на 8 березня чи інше свято є ніщо інше як позитивні емоції своїм близьким. З відпочинковим комплексом "Olena Resort" такий подарунок стане доступною реальністю. Романтичний вечір в ресторані, СПА-відпочинок в сауні та чані, — незалежно від того яким і для кого б Ви не планували влаштувати незабутнє свято, в "Olena Resort" Вас завжди радо зустрінуть і допоможуть створити справжню атмосферу свята серед чарівної природи лісу.

Ідеї подарунків до 8 березня та де його відсвяткувати , фото-95

Концерти, вистава та стендап комедія

Весна - час для нових вражень та яскравих емоцій. Ми знаємо як довго Ви чекали на цю мить і тому підготували добірку феєричних та незабутніх подій, які обов'язково припадуть до серця та подарують приємні спогади кожному!

Пропонуємо 5 яскравих подій на 8 березня у Львові:

  • найпопулярніша стенд-ап комедія Бродвею “Про що мовчать чоловіки” від харизматичного Олексія Гнатковського
  • вистава про чарівну Гуцулку Ксеню
  • концерт легендарного гурту ТНМК
  • джазовий концерт від  кращих джазменів Paul Komolafe (Нігерія), Юлія Швед та гурт Shockolad
  • концерт народного артиста України, улюбленця усіх жінок Степана Гіги

Подаруйте собі і вашим близьким свято та емоції, які запам`ятаються!

Квитки на події:

Ідеї подарунків до 8 березня та де його відсвяткувати , фото-101

Доставка квітів Delivery Flower

Квіти як спосіб вираження ніжних почуттів

У світлий весняний день 8 березня кожна дівчина хоче отримати в подарунок букет із свіжих квітів, які символізують прихід весни.

Квіти — це універсальний подарунок на 8 березня та будь-яке інше свято, який несе в собі заряд позитиву та щирості.

Delivery flower — безкоштовна доставка вишуканих та ексклюзивних квіткових букетів та композицій. Доставка квітів у Львові — це зручно, оскільки береже Ваші час та нерви через пошуки ідеального букету для близької людини. В асортименті Delivery flower завжди є букети із свіжих квітів на будь-який смак та гаманець. Ви можете обрати авторський букет, який відповідає тенденціям сучасної флористики або ж замовити букет з індивідуальним побажанням.

А що як зробити квітковий подарунок сюрпризом? Швидка доставка ексклюзивних букетів Delivery flower забезпечить індивідуальний підхід до Вашого привітання. Тут Ви знайдете букети різноманітних форм та пакувань: від класичного крафтового паперу до стильних декоративних коробок та ящиків. Надійна доставка квітів Delivery flower допоможе виразити Вашу безмежну любов та повагу близькій людині.

Флористи Delivery flower гарантують, що в букетах використовуються лише свіжі квіти, які зберігаються та транспортуються з дотриманням усіх необхідних умов. Ваш букет збирається безпосередньо перед доставкою. Тож Ви можете бути впевненими, що Ваш подарунок принесе безліч позитивних емоцій і ще довгий час буде радувати прекрасного отримувача.

Ідеї подарунків до 8 березня та де його відсвяткувати , фото-110

Букети колегам та партнерам до 8 Березня: плюси доставки квітів

Не варто ототожнювати Восьме березня лише з любов'ю і сімейними узами. Квітів і подарунків гідні усі жінки: колеги, підлеглі, начальниці, приятельки по службі. Ніжні рослини люблять і бабусі, і дівчата. Неодмінно скористайтеся чудовою можливістю порадувати тих, хто допомагає заробляти, ділить з Вами ділові будні і виробничі секрети.

Доставка квітів в Києві на 8 Березня: вигідно і практично!

Як бути, якщо Вам потрібно привітати співробітниць філії в Києві? Що робити, якщо на фабриці працює близько сотні представниць ніжної статі? Вихід один - поспішіть замовити доставку квітів! Будь-яка кількість однакових букетів зможе поставити тільки професійна фірма. Неодмінно зв'яжіться з менеджером інтернет-магазину квітів Kvitochka. Співробітники підприємства на ділі покажуть, що таке справжній професіоналізм і творчий підхід.

Професійна і своєчасна доставка квітів по Києву заощадить час, позбавить від багатьох турбот, вирішить будь-які проблеми. Живий товар буде поставлений в зручний час прямо на поріг офісу, установи або клініки. Пахучої краси вистачить на всіх, але краще не затягувати з прийняттям рішення. Ідеальна дата для привітання - останній робочий день перед довгими вихідними!

Не варто переживати про фінансову сторону питання. Купити букет квітів у Києві в "Kvitochka" можна терміново і недорого. Велике замовлення - привід для знижки. Тут розуміють непросте становище багатьох, легко підберуть оптимальний варіант під бюджет і чисельний склад колективу.

Набагато легше доводиться власнику невеликої контори, в штаті якої всього дві дами. Можна розщедритися, подарувати шикарні букети самим близьким помічницям. Набагато важче впоратися із завданням керівника жіночого колективу в простій бюджетній організації. Недорогі букети квітів до 8 Березня зможе поставити салон квітів Kvitochka. Не варто шукати альтернативу, бігати по ринках і тринькати робочий час. Кращий ресурс столиці вже знайдено!

Корпоративні букети квітів до 8 Березня: правила вибору

Самий перевірений варіант - тюльпани. Ці рослини завжди бажані після довгої зими. Вони компактні, коштують недорого, ідеально підходять для оформлення незвичайних композицій. У пріоритеті різнобарвна версія, мікс з різних сортів. Важливо врахувати корпоративний колір підприємства, він допоможе при підборі пакувального паперу.

kvitochka.kiev.ua

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
Високі оцінки користувачів за Достовірність
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
39,10
39,15
EUR
42,65
42,80
PLN
9,90
9,95
Оголошення
live comments feed...