Партнерский спецпроект
11:00, 28 лютого 2021 р.

Кращі лазні та сауни у Львові

Партнерский спецпроект
Кращі лазні та сауни у Львові

Лазня та сауна, як відомо – найкращий варіант унікального відпочинку, що прекрасно підійде не тільки для того аби розслабитися та гарно провести вільний час, але й з метою зміцнення здоров'я. Крім того, уже досить давно доведено, що пар в лазні цілюще впливає на загальний стан організму людини, стимулюючи в ньому всі важливі процеси життєдіяльності, зміцнюючи імунітет й водночас покращуючи самопочуття з настроєм. Що уже говорити про відвідування сауни, яке так розслабляє та дарує кожному з нас неземне задоволення.

Якщо ви не перестаєте мріяти про відпочинок в лазні або сауні аби нарешті мати чудову змогу зарядитися енергією для майбутніх великих й малих звершень, при цьому набравшись сили й досягнувши гармонії із зовнішнім світом, тоді наш спецпроект гарантовано припаде вам до душі. Запрошуємо вас, дорогі читачі, до знайомства з переліком кращих саун та лазень міста! Ми впевнені, що з-поміж запропонованих тут пропозицій ви гарантовано оберете найкращі собі до душі!

Фінська сауна, банька та чан

Банно-оздоровчий комплекс у с. Зимна Вода "Банька на дровах" — це витончене задоволення для поціновувачів справжнього відпочинку з вологою парою, запашними віниками та натуральними дровами.

Для того, щоб Ви могли якісно та бездоганно відпочити на виїзді зі Львова цілодобово працює чан з цілющими травами, банька на дровах та фінська сауна Львів https://saunalv.com/uk/. Окрім бездоганного відпочинку в чані, сауні чи бані, до Вашої уваги: контрастний басейн, відро "Водоспад", підігрів підлоги, зручна велика кімната для відпочинку, запашні дубово-березові віники та супутникове телебачення.

В перервах між походами до парилки Ви можете пограти з друзями у російський більярд або настільний теніс.

Баня на дровах має безліч переваг та корисних властивостей, які потрібно відчути на собі. Окрім максимальної насолоди від бані з віниками, Ви зможете очистити бронхи, зміцнити кровоносну та нервову системи, розім'яти м'язи та тіло, зняти накопичений стрес та попередити виникнення захворювань.

Комфорт і привітний прийом чекають на Вас у сауні Зимна Вода.

  • https://saunalv.com/uk/
  •  +38(067)674 05 05;
  •  с. Зимна Вода (м. Львів), вул. Львівська, 3 (2км від "Епіцентру" на вул. Городоцькій, 305-Б)
Кращі лазні та сауни у Львові, фото-12

ДАЛЬНЯ БАНЬКА

"Дальня Банька" — це затишна традиційна руська баня на дровах з охолоджуючим басейном, яка стане Вашим улюбленим місцем для оздоровлення та перезавантаження організму.

Відпочинок в бані відмінно підійде тим, хто хоче розслабитись та скинути навантаження важкого дня. Уже не один рік "Дальня Банька" допомагає своїм гостям оздоровитись у лазні, повністю розслабитись та покращити настрій.

Гаряча парна, наповнена ароматами трав та хороший банний віник в умілих руках здатні творити чудеса: втома та похмурий настрій зніме як рукою, Ваше тіло набуде легкості, а думки стануть чистими.

Тут Ви можете відпочити як удвох, так і в колі хороших друзів, оскільки "Дальня Банька" розрахована на невеликі компанії до 10 осіб, з умовою почергового відвідування парної.

В лазні "Дальня Банька" все продумано до дрібниць: холодний басейн, зона відпочинку, камін, душ, масажний стіл, простирадла, шапочки, капці тощо.

У лазні гостям надають необхідний посуд для принесених страв, із можливістю розігріву. А персонал завжди з радістю приготує для Вас трав'яний чай, який доповнить ефект розслабляючої лазні.

Додатково можна замовити СПА-послуги масажиста та кальян, а також скористатися мангалом чи послугами мангальщика. А доки Ви відпочиватимете, можна замовити послугу мийки машини.

Для постійних клієнтів у "Дальня Банька" діє приємна система знижок. Запрошує насолодитися атмосферою справжньою руської лазні на дровах!

Кращі лазні та сауни у Львові, фото-22

Центр здоров'я та краси РІО, який розташований на Сихові, пропонує послуги фінської, римської та інфрачервоної саун.

Уже більш як 10 років РІО створює ідеальні умови для відпочинку та цілковитого розслаблення Вашого тіла. РІО підходить як для відпочинку удвох, так і для сімейного відпочинку чи в компанії друзів, або ж навіть наодинці.

"Родзинкою" закладу є інфрачервона сауна, яка відмінно зволожує шкіру, м'яко прогріваючи весь організм та збагачуючи його вологою.

Сухе гаряче повітря фінської сауни очищає верхні дихальні шляхи, позитивно впливає на шкірний покрив та сприяє покращенню кровообігу.

М'який теплий пар римської сауни ніжно огортає шкіру, розкриваючи пори та делікатно очищаючи шкіру.

Після розслабляючих банних процедур чудово збадьорить контрастний міні-басейн або ж душ.

Тут облаштована комфортна зона відпочинку зі стильним інтер'єром та особливою атмосферою.

РІО обирають за наступні переваги:

  • Зручна локація із паркінгом;
  • Працює цілодобово та без вихідних.
  • Індивідуальний підхід до кожного клієнта.
  • Повага до комфорту та приватності гостей.

Влаштуйте собі свято релаксу та задоволення із максимальним зарядом енергії, відвідавши Центр здоров'я та краси РІО.

  • http://rio.lviv.ua/
  •  вул. Морозна 31а
  •  +38(032)240-59-59; +38(032)244-66-45
  • +38(098)015-97-00; +38(093)323-15-19
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
39,10
39,15
EUR
42,65
42,80
PLN
9,90
9,95
Оголошення
live comments feed...