• Головна
  • Львів'янам на замітку: все що потрібно знати про дизайн інтер'єру
Спецпроект
15:00, 1 жовтня 2018 р.
Надійне джерело

Львів'янам на замітку: все що потрібно знати про дизайн інтер'єру

Спецпроект
Львів'янам на замітку: все що потрібно знати про дизайн інтер'єру

У багатьох склалася і закріпилася у свідомості думка, що дизайн інтер'єру - це дуже великі і невиправдані витрати в процесі ремонту. І можна легко обійтися без фахівців, певних елементів декору, і вирішити всі питання самостійно. Але, насправді, це і є  найбільша помилка. Адже дизайн інтер'єру - це величезний комплекс заходів, деталі декору, які розробляють професіонали, після якого і виходить продукт: квартира, офіс, будинок, кафе або ресторан стає функціональним, ергономічним, комфортним, ну і, звичайно ж, естетично привабливим. Парнери сайту Львова 032.ua пропонують різні варіанти дизайну інтер'єру будь-якого приміщення і дадуть корисні поради, як це все можна реалізувати.

Меблі

Меблева фабрика «Рата»

Головне при виборі меблів - це не тенденції в моді, не їхня новизна чи стиль. Головне - ваш настрій і ставлення до цих новинок, адже зараз ринок може задовольнити будь-якого клієнта з будь-якими запитами.

Якщо Ви вирішили створити дизайн інтер'єру в своїй квартирі, то напевно зацікавлені отримати «ексклюзив», де все буде зроблено тільки для Вас. Такою компанією є меблева фабрика «Рата». Їхнім пріорітетом у виготовленні меблевих модульних систем є якість, функціональність і сучасний дизайн. Продукція даної компанії створює яскравий образ і втілює в реальність найцікавіші ідеї.

Витончений зовнішній вигляд, індивідуальний характер і ретельно опрацьовані елементи обов'язково викличуть інтерес у всіх, кому подобається оригінальність і стиль.

Судячи з меблевих виробів фабрики, майстри приділяють велику увагу як красі своїх виробів, так і їх функціональності. При створенні меблів використовуються надійні і перевірині матеріали та фурнітура. Перевагою є використання екологічно-чистої сировини  сировини (сосни, на приклад), перевірених матеріалів та фурнітури.

https://www.facebook.com/ratafactory/?timeline_context_item_type=intro_card_work&timeline_context_item_source=100001704718729 

https://www.instagram.com/rata_factory/?hl=ru 

http://romkar.com.ua 

Контакти:  0964400803 / 0676753925 / 0325764182

Секрети успішного планування кухні від компанії "Світ меблів"

По фен-шую холодильник має стояти біля розетки. Якщо це все, що ви знаєте про дизайн інтер'єру кухні, то ця інформація для вас.

  • Правило трикутника. Хороші дизайнери рекомендують ділити кухню на 3 основні зони: зона зберігання, розробки і готування. Тобто холодильник, стільниця і плита. Холодильник і плиту бажано розділити відстанню 2-7 метрів, щоб їжа в холодильнику не псувалась. Зона відпочинку (обідній стіл, телевізор) повинна бути розміщена подалі від робочої зони в добре освітленому місці.
  • Лінійна кухня чудово підходить для подовжених приміщень та для квартир з маленькою площею.
  • Кутова кухня найпопулярніший вид кухні в Україні, зокрема в квартирах-хрущовках.
  • Пам'ятайте важливе правило планування кухні: спочатку розставте розетки, придбайте декілька подовжувачів, а потім плануйте розміщення кухонних меблів, гарнітуру та техніки.

Всі необхідні меблі для кухні Ви можете придбати в магазині «Світ меблів». Фото робіт та контактні дані вказані нижче.

Адреса: м.Львів, проспект Червоної Калини, 77

Тел.: +38(097)602-60-06 , +38(073)602-60-06

Сайт: https://svitmebliv.org/ 

https://gv-kuhni.com.ua/ 

Меблева фабрика Sofa

Без якісного дивана неможливо уявити собі жодне помешкання. М'які меблі є у вітальнях, офісах, кафе та ресторанах. Це основна частина домашнього затишку і комфорту. Але іноді нам хочеться змінити нашу оселю. Оновити інтер'єр за допомогою м'яких меблів завжди можна повністю або незначно. Комфортний кутовий диван може стати головним акцентом приміщення та навпаки лаконічно підкреслити будь-який стиль інтер'єру. Додавши до дивану кілька декоративних подушок яскравого чи ніжного кольору можна змінити настрій. Ви не боїтеся експериментувати? Замовте м'які меблі в тканині з незвичайним малюнком або фактурою! Не подобаються різки зміни - зробіть перестановку меблів і просто додайте пуф незвичної форми в спальню або передпокій, змініть декоративні подушки в літній жакардовій тканині на теплий зимовий вельвет. У фірмових салонах меблевої фабрики SOFA, обираючи оббивку для диванів та ліжок, Ви підкреслите свою індивідуальність, створюючи свій особистий інтер'єр. А наші професійні консультанти Вам в цьому допоможуть.

Контакти:

Фірмові салони фабрики SOFA у м. Львів:

1) ТЦ «ТРИ СЛОНИ» Львівська обл., с.Зимна Вода, вул Яворівська – 22 (виїзд з вул.Городоцької).

2) ТЦ «НОВА МАРКЕТ» м. Львів, вул. Богдана Хмельницького – 188 (радіоринок).

3) ТЦ «ГОРА» м.Львів, вул.Луганська – 6 (супермаркет «Рукавичка»).

Телефон: +38 (063) 621 99 50; +38 (098) 897 96 63

Сайт: http://www.mebel-sofa.com/ 

Дитячі та підліткові меблі

Меблевий салон Meblissimo

Комфорт та затишок: як правильно обрати меблі для дитячої чи підліткової кімнати?

Вибрати меблі для своєї дитини – зовсім не легка справа. Батьки намагаються в цій частині квартири чи будинку  створити справжній казковий світ для свого дитя, а тому, обирати інтер’єр для кімнати дитини потрібно дуже уважно.

Меблевий салон Meblissimo рекомендує обираючи меблі, пам’ятати — це основний елемент кімнати.

Предмети інтер’єру не повинні займати багато місця, але мають виконувати всі необхідні функції.

Важливо щоб меблі були виключно зручними та ергономічними. Однак, кожна родина хоче, аби куплені меблі служили якомога довше, тож зовнішні умови мають відповідати нормам дорослішання. 

Як зробити так, аби дитині було комфортно та приємно в кімнаті? Для цього варто скористатися наступними порадами від салону Meblissimo: 

1. Не робити меблі надто дитячими. Діти хочуть таке ж, як у

батьків, але у зменшеному форматі.

2. Намагайтесь поєднати різноманітні текстури різних природних матеріалів – деревини, вовни, піску.

3. Правильні кольори – сірий, піщаний або білий, як основа для яскравих плям із трендових кольорів – мармуру, аквамарин, гліцинія.

4. Сміливість фону – світлі меблі на темному тлі шпалер чи яскраві на пастельних тонах  стін для неординарного облаштування дитячих кімнат.

Ці поради допоможуть облаштувати кімнатний простір для вашої дитини максимально комфортним та приємним. Адже найбільше щастя батьків – бачити свою дитину задоволеною та щасливою.

Адреса: вул. Щирецька 36, ТЦ "Карпати"

 1-й пов., меблевий салон "MEBLISSIMO"

 Сайт:  www.delmar.lviv.ua 

 Телефон: 

  • +38 (067) 102-62-84
  •  +38 (098) 980-34-15  

Як облаштувати правильно дитячу кімнату, поради від Meblik

Щоб створити для дитини комфортну зону для розвитку і відпочинку, потрібно враховувати декілька важливих факторів.

  • Колір кімнати. Враховуйте характер свого малюка. Пам'ятайте, яскраві кольори збуджують психіку дитини і вона може стати дратівливою. Найкращим варіантом є легкі пастельні тони без різких ліній.
  • Оформлення кімнати. Спробуйте "кругове планування". Поділіть приміщення на зони: зону сну, зону творчості, зону активних ігор, зону навчання тощо. За допомогою різнокольорових модулів для зберігання іграшок навчіть малюка порядку. Ляльок складаємо в ящик з улюбленою принцесою Disney, а м'які іграшки - в ящик з ведмедиком.
  • Дитяче ліжко. Найважливіше, щоб біля ліжка не було гострих кутів. Поставте біля ліжка гарну лампу, щоб дитині подобалось її вмикати самостійно. Також зручно в дитячій має бути і батькам. Облаштуйте кімнату кріслом для годування, пізніше змініть на м'який пуф чи диван для спільного читання.

В Meblik Ви можете замовити безкоштовний дизайн-проект дитячої кімнати, придбати ліцензійні моделі дитячих меблів з улюбленими персонажами Disney або в стилі футбольного клубу Barcelona з гарантією на 5 років.

Адреса: Львів, вул. Княгині Ольги, 95, ТЦ "MARK" (2-й поверх); Зимна Вода, вул. Яворівська, 22, ТЦ "Три Слони" (2-й поверх)

Тел.: +380(96)529-41-02, +380(098)637-14-47

Сайт: https://www.meblik.com.ua/ 

Світильники

Інтернет магазин освітлення VELA 

Vela – невелика професійна компанія, яка вирішує багато технічних завдань, пов`язанних з освітленням квартир, будов, промислових приміщень, відкритих площ складів, а також налаштування освітлення в різноманітних комерційних закладах (магазинах, тощо). 

Якщо у вас є питання, чи ви вагаєтесь з вибором, то Vela зможе вам допомогти швидко та з поясненнями. Вони пропонують не тільки розробку, реалізацію та підготовку вашого проекту, а й обладнання власного виробництва, які виробляються за кордоном, з урахуванням технічних норм європейського та українського регламенту. 

Компанія Vela  знає як проавильно освітлити ваш інтерєр, вони розраховують проект і пропонують завжди декілька варіантів, щоб ви обрали кращий для себе. Вони знають як правильно освітлювати різні види приміщеньДитячі кімнати відрізняються від вітальні, а ті світильники, які радують вас у спальній кімнаті, не будуть доречними у робочому кабінеті. А також, знають як правильно освітлювати дитячі майданчики та парковки автомобілів перед будинком.

Ми рекомендуємо обирати «невелику компанію» Vela, адже щоби бути корисними,  вони  рухаєються швидше, краще, більш гнучкі в умовах, ніж великі фірми, які мають складний процес узгодження рішень, багато виконавців та витрачають зайвий час. 

https://vela.ua/

https://vela.com.ua/ 

380(66)775-01-10, +380(67)657-65-71

м. Львів, вул. М. Пимоненка, 3

Посилання: https://www.facebook.com/www.vela.com.ua/&nbsp

https://plus.google.com/u/1/116701613014689035427

Штори та оздоблення вікон

LVIV PLISSE

Штори плісе - єдина система захисту від сонця, яку можна встановити на вікна з будь-якою геометрією. Саме тому такі вироби останнім часом набувають все більшої популярності.

Чому варто купувати саме штори плісе?

З виникненням різноманітних систем сонцезахисту, штори плісе вирізнялися серед інших, завдяки своєму матеріалу, який складається в рівномірні складки. До того ж, штори плісе мають певні технологічні особливості та доволі непростий виробничий процес,. Однак, незважаючи на це, штори-плісе досі є надзвичайно популярною системою, особливо на території країн Європи.

Серед інших сонцезахисних систем, штори плісе - найбільш компактні. В піднятому стані їх практично не видно на стулці вікна. При цьому, завдяки щільним сонцезахисним тканинам, вони здатні максимально затемнити і заховати від сонячних променів вашу улюблену кімнату, або просто прикрити те, що необхідно.

Більше того, штори-плісе мають можливість закриватися “знизу-вгору”, тому вони є найбільш зручними для квартир, які розташовані на перших поверхах будинку.

Бажаєте і собі створити комфортну атмосферу вдома ? Тоді телефонуйте: ‎0682116164

м.Львів, вул. Трильовського , 18

https://www.facebook.com/LvivPlisse/   - сторінка в фб

Салон "Фіранка"

Хочете створити вишуканим та оригінальним  інтер'єр свого помешкання? Чи не найважливіше значення в красі, гармонійності та затишку у вашому домі матимуть фіранки. Важко не погодитись, що головна функція фіранок у помешканні – дарувати бадьорість та чудовий настрій вранці, і душевний спокій, теплими сімейними вечорами, правда ж?

Впродовж тривалого часу під час декорування вікон використовувалися штори білого кольору. Але сучасні дизайнери зробили революцію в створенні великого вибору в даному елементі декору, з різноманітною кольоровою гамою та фактурою.

Обрати кольорову гаму та підібрати найбільш вдалі зразки зможуть дизайнери салону "Фіранка". Майстри завітають до Вас особисто та допоможуть вибрати найоптимальніший варіант, який Вам обов'язково сподобається. 

А завітавши до  салону  "Фіранка"   ви отримаєте найрізноманітніший вибір тканин для штор та тюлей, аксесуари та декори, ролети та карнизи будь-якої конструкції. Що такого пропонує салон своїм клієнтам: індивідуальне оформлення текстилю в інтер''єрі вашої оселі; професійне пошиття гардин; розробку та реалізацію проектів з текстильного оформлення готелів,ресторанів та інших об"єктів; професійний підбір карнизів та ролет; супутній сервіс ( навішування готових виробів, монтаж карнизів, доставка). 

"Фіранка" - майстерня дизайну та декорування вікон, де працюють компетентні та досвідчені фахівці.

https://www.facebook.com/%D0%A4%D1%96%D1%80%D0%B0%D0%BD%D0%BA%D0%B0-654472564618690/  - сторінка в фб

Контакти:

ТЦ ГОРА, вул.Луганська 6.,

моб.(098)648-22-02

Студія домашнього текстилю Aristar

Як змінити свій домашній інтер’єр за допомогою текстилю?

Ми вирішили запропонувати вам декілька ідей, які допоможуть зробити ваше житло по-справжньому красивим та гармонійним.

Зверніть увагу на текстурні килими з різною висотою ворсу, яка надає їм додаткову глибину та візуальну динамічність.  Під час ходьби босоніж по такому килиму, відчуєте  приємні тактильні відчуття.

Один з найлегших способів освіжити інтер'єр свого житла - замінити чохли на декоративних подушках. Фахівці радять вибирати модні обновки, прикрашені за допомогою традиційних технік: вишивки, мережива і макраме.

Для істотного перетворення інтер'єру достатньо замінити однотонну тканину меблів на яскравий малюнок.

Ще один спосіб змінити декорації - «переодягнути» вікна. Модний прийом - використовувати драпірування з тканин з несхожим малюнком. А для захисту від палючого сонця найкраще підійдуть рулонні штори, за допомогою яких можна легко регулювати освітлення.

http://studiadt.com/  - сайт

https://www.facebook.com/studiadt/  - сторінка в фб

Контакти:

Львів, вул. Городоцька 174

097 441 91 27

Декор

В магазин домашнього текстилю «Насолода сну»

Дизайн інтерєру-це відображення внутрішнього світу людини, його індивідуального стилю та способу життя. Інтерєр впливає на настрій та емоційний стан людини. Створити в помешканні атмосферу затишку, тепла та комфорту вам допоможе домашній текстиль.

Домашній текстиль це покривала, скатертини, декоративні подушки, пледи, постільна білизна. Ці елементи зроблять неповторним стиль вашого дому, нададуть йому довершеності і гармонійності.

Затишок в спальні створять комплекти постільної білизни-мякі і приємні на дотик, виконані в різних стилях і кольорах, з вишивкою чи красивими узорами. А покривала допоможуть внести потрібний кольоровий акцент в приміщенні. У вітальні достатньо красивої скатертини чи декоративних подушок,щоб надати кімнаті теплоти та вишуканості. Мякі пухнасті рушники, банні халати, килимки на підлогу вдало доповнять інтерєр вашої ванної кімнати. Традиційно якісний домашній текстиль є символом доброго смаку власників помешкання.

Професійні консультанти мережі магазинів "Насолода сну" допоможуть вам зробити вдалий вибір і створити свій неповторний стиль вашого дому. Тут ви знайдете великий вибір ковдр, подушок, постільної білизни, покривал, піжам, скатертин, рушників, текстилю для кухні.      

Адреси: Львів, вулиця Шпитальна, 1, ТЦ Магнус (4 поверх)  380(96)104-86-22

Вулиця Щирецька, 36, ТВК "Південний" ТЦ " Володимир" №6 ( Володимирська лінія ) 380(96)104-86-22

https://nasolodasnu.032.ua/  

Мережа магазинів «Спокуса сну» 

Надати своєму помешканню нове дихання можна за допомогою маленьких дрібниць. Мережа магазинів «Спокуса сну» знає всі тонкощі текстильного дизайну. В асортименті магазину є скатертини, покривала, подушки, ковдри, пледи, рушники та постільна білизна, які дозволяють по-іншому глянути на свою квартиру чи дім. За допомогою таких елементів домашнього текстилю  легко перетворити старий інтер'єр та створити атмосферу неймовірного затишку і комфорту. Існує чимало текстильних деталей, здатних радикально змінити дизайн вашої оселі. Наприклад, це можуть бути декоративні подушки з різноманітних тканин, кольорів та розмірів. Легка романтика у спальні кімнаті створюється за допомогою нових постільних комплектів, пледів і покривал. Правильно підібрані скатертини нададуть вашому помешканню індивідуальності та стилю. Пухнасті махрові  рушники і мягкі халати невідємна особливість вашої ванної кімнати.

Консультанти в магазинах «Спокуса сну» завжди нададуть вам кваліфіковану допомогу та розкажуть про останні тенденції у сфері інтерєрного дизайну.

Адреси: 

  • Львів, Куліша Пантелеймона, 7,  380(32)255-42-56, +380(96)102-71-46
  • Львів, Костюшка, 2,  380(32)255-34-76, +380(96)102-71-46

Посилання: https://www.facebook.com/spokusasnu.com.ua  

https://www.instagram.com/spokusasnu/ 

https://plus.google.com/+SpokusasnuUaLviv 

www.spokusasnu.com.ua 

А також читайте корисні поради щодо ремонту у вашій оселі  ТУТ

*матеріал розміщений як парнерська публікація

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#дизайн #дизайн інтер'єру #квартира #офіс #будинок #декор
Високі оцінки користувачів за Достовірність
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
39,10
39,15
EUR
42,65
42,80
PLN
9,90
9,95
Оголошення
live comments feed...