• Головна
  • Де купити та скуштувати екотовари у Львові
Партнерський спецпроект
12:00, 26 жовтня 2019 р.

Де купити та скуштувати екотовари у Львові

Партнерський спецпроект
Де купити та скуштувати екотовари у Львові

Екотовари та здорове харчування - уже давно у тренді серед тих, кому не байдуже власне здоров'я. Львів також підтримує модні за кордоном тенденції та щороку поповнюється новими закладами, де можна купити чи скуштувати екопродукцію. Сайт 032 спільно з партнерами підготував добірку компаній, які спеціалізуються на екотоварах у Львові.

Паростки життя

Компанія ʼʼ Паростки життяʼʼ у Львові з 2015 р. За цей час гарно зарекомендувала себе на ринку продуктів натурального походження. Ми єдина компанія у Львові, яка сертифікована, пропонує сік з паростків пшениці та ячменю.

Тут пропонують сік з паростків пшениці та ячменю, мікрогрін, які підтримують нашу імунну систему, сприяють оновленню тканини, виводять шлаки, токсини з організму, залишки лікарських препаратів, омолоджують, покращують загальний стан шкіри, відновлюють функцію і очищують печінку та нирки, нормалізують рівень цукру в крові, покращують функцію щитоподібної та підшлункової залоз, піднімають життєвий тонус, є профілактикою хронічної втоми, комплексно оздоровлюють.

Містять всі групи вітамінів, амінокислот, ферментів, мікроелементів та хлорофілу. Також в магазинах можна придбати натуральні продукти для здорового способу життя та косметику.

Тут можна придбати:

  • натуральні олії та клітковини;
  • пасту без глютену;
  • капучино;
  • рослинні вершки;
  • протеїни;
  • екстракти(витяжки з лікарських рослин!);
  • хлібці та каші з пророщеного зерна;
  • натуральні солодощі;
  • енергетичні батончики;
  • чаї;
  • зерна для пророщування.

Натуральну косметику:

  • шампуні, бальзами, маски;
  • креми;
  • олії для тіла;
  • мило;
  • зубні пасти;
  • дезодоранти.

До зустрiчi в наших магазинах!

Наші адреси: вул. Івана Франка 32

Графік роботи — пн-пт 10.00-19.00 сб 10.00-17.00 вул.

Під Дубом 8

Графік роботи — пн-пт 9.00-19.00 сб 9.00-17.00

тел. ‎0961140556; 0932280048

ECOBUTEL: природно збалансовано карпатська вода в скляних бутлях

Екопродукти набувають все більшої популярності в наш час, оскільки люди прагнуть зберегти своє здоров'я.

Ми здійснюємо першу і єдину доставку води в скляних бутлях які є абсолютно екологічні і безпечні для здоров'я людини.

Вода Ecobutel - це Карпатська вода, яка нічим не обробляється і не фільтрується . Це природня вода, яка не потребує додаткового очищення, так як сама природа створила її збалансованою та корисною для пиття в сирому вигляді. При таких умовах вода володіє первозданними властивостями та має природній смак.

Якщо хочете зберегти своє здоров'я і красу - замовляйте воду у нас. Оцініть справжній і природний смак води. Ніколи не пили воду з джерела? Тепер у Вас є така можливість.

Контактна інформація:

Номер для замовлення води – 0800759075

Інтернет-магазин woodentoys.com.ua - ексклюзивний представник бренду LAM TOYS в Україні

LAM TOYS - це білоруський виробник дерев'яних розвиваючих іграшок, підкорив мільйони українських сердець!

Екологічність, якість, безпека і методика Монтессорі - ось ключові постулати, на які спирається світовий білоруський бренд.

В 2014 році українці вперше познайомилися з іграшками і навчальними посібниками даного виробника. І це було кохання з першого погляду. Полонені високою якістю і величезним асортиментом батьки і педагоги навчальних закладів, все більше і більше купують іграшки саме виробника Лем Тойс. І сьогодні розвиваючі ігри за унікальною методикою Марії Монтессорі можна побачити в тисячах навчальних закладах і десятках тисяч домах.

Завдяки чому, цей виробник дерев'яних іграшок, став таким улюбленцем серед українців?

1. Якість. Деревина найвищого сорту і італійські фарби, нанесені методом шовкографії, просто прибрали таке поняття як ''термін придатності''.

2. Метод Монтессорі. Іграшки зроблені по найефективнішій системі навчання дошкільнят - методиці Монтессорі.

3. Асортимент. Вражаючий асортимент, майже 200 позицій, від маленьких рамочок-вкладишів, до величезних ігрових панелей.

4. Сертифікація. Товари мають як українські, так і міжнародні сертифікати якості.

5. Eco friendly. Безпечні іграшки подбають про екологічність не тільки вдома, а й на планеті в цілому.

За допомого таких ігор можна легко: навчитися рахувати, читати, писати, розширити словниковий запас, розвинути моторику, сенсорикуі логіку та багато іншого.

Замовляючи іграшки на сайті Вудентойс, будьте впевнені, що ціни будуть найнижчими, а процес замовлення найшвидшим і найприємнішим.

Контактна інформація:

Сайт – https://woodentoys.com.ua/igrushki-montessori/

Mail – [email protected]

Тел. +38 067 143 0474 +38 093 592 0782

Екокафе Ґейзер

Ґейзер – тут готують корисну їжу! У кафе Ґейзер використовують принципи здорового харчування – м’ясо та овочі готують на пару. Із жирів тут використовують лише оливкову олію для приготування соусів! Страви у Ґейзер подають у крафтовий, паперовий та дерев’яний одноразовий посуд.

Адреса: Львів, вул. Івана Франка 95

Телефон: 063 199 6350

Графік роботи:

  • Пн-Пт з 10:00 до 21:00,
  • Сб з 10:00 до 21:00,
  • Нд з 12:00 до 21:00

Facebook https://www.facebook.com/geyserfood/

Нагадуємо, раніше сайт 032.ua розповідав про заклади які надають доставку їжі у Львові

Друкарня Wolf.ua - екосумки на замовлення

А ви знаєте, що термін розкладання пластикового пакета до 500 років? І багато пакетом користуються один раз і викидають. Є прекрасна альтернатива пакету - еко-сумки. Її можна використовувати до 700 разів (якщо Вам не набридне). Сумка не тільки допоможе кожен день "переносити" продукти та інші речі але і буде нагадувати нам про те, що потрібно дбайливо ставитися до навколишнього середовища. Можливе виконання в різних кольорах і різних розмірів. Ще одне використання еко-торбинки заключається в тому, що вона займає одну з лідируючих позицій по носіях реклами. Друкарня Wolf пропонує еко сумки з зображенням вашого бренду, лого, фото, будь - якої складності. Такий атрибут вдало підкреслить Ваш образ в буденному житті та виокремить Вас з-поміж конкурентів. Добре для Вас, корисно для планети!

Соціальні мережі:

Контактні дані:

  • м. Київ, вул. О. Довженка, 3 - Центральний офіс
  • м.Львів, вул. І.Франка 85/3

Пошта: [email protected]

Телефони:

  • 044 364 40 09
  • 0800 755 774
  • 067 503 74 74
  • 050 465 74 74
  • 093 309 74 74

Еко-товари у Львові: корисні та смачні солодощі від «Еко-Шеф»

Ви дбаєте про своє здоров’я та здоров’я своїх рідних, і знаходитесь на правильному харчуванні? Мабуть шкідливі солодощі ви виключили зі свого раціону? Це правильно. Але здоровий спосіб харчування – не привід відмовляти собі у солодкому та смачному. І Львівська компанія «Еко-Шеф» це довела.

Солодощі від «Еко-Шеф» - це повністю натуральний продукт. Для їх виготовлення майстри використовують таку сировину, як фрукти, ягоди, деякі овочі, мед, горіхи, трави. До складу не додаються барвники, підсолоджувачі, консерванти, підсилювачі смаку. Продукти, які ви зможете придбати в даному магазині, екологічно чисті, адже у власників компанії свої сади в екологічному районі.

Сімейне підприємство «Еко-Шеф» пропонує такі продукти:

  • пастила фруктова без цукру (40 г); 
  • пастила фруктова без цукру (100 г); 
  • пастила фруктова з цукром (100 г); 
  • фруктові чіпси; 
  • трав’яний чай зі шматочками фруктової пастили; 
  • мед; 
  • мед з горіхами; 
  • в’ялений гарбуз.

Співпраця з Європою допомогла цій компанії освоїти сучасну методику висушення фруктів та ягід при низьких температурах (не вище 45 градусів). Тому пастила, чіпси та в’ялений гарбуз зберігають всі свої корисні речовини та вітаміни. В результаті ви отримуєте натуральні, корисні і смачні солодощі. Яскраве пакування сподобається і вашим дітям, а вам не треба більше турбуватися про шкоду солодкого.

Здорова їжа від компанії «Еко-Шеф» - це смачна турбота про своє здоров’я. Ви насолоджуєтесь смаком і одночасно поповнюєте свій організм вітамінами, поживними речовинами, амінокислотами, антиоксидантами. Ці продукти також підходять людям з непереносимістю глютену.

Компанія працює: пн-пт з 10:00 до 18:00 годин.

Отримати консультацію чи замовити натуральну їжу можна за телефонами:

  • +38(095) 869-56-08
  • +3(8063) 732-79-47.

Сайт – https://ekoshef.com.ua/

Instagram – https://www.instagram.com/eko_shef/

«Весела Бджілка» - інтернет-магазин натурального меду з натуральних пасік

«Весела Бджілка» - це інтернет-магазин виключно натурального меду з натуральних пасік, що розташовані в екологічно чистих регіонах України.

Ми шукаємо невеликі пасіки у екологічних регіонах України, збираємо для Вас свіжий мед і пропонуємо швидку та зручну доставку до Вашого дому. Ви економите свій час та можете бути впевнені в якості меду. В інтернет-магазині «Весела Бджілка» Ви зможете замовити свій улюблений мед та спробувати нові сорти меду з різних куточків України.

На відміну від меду з магазинів та ринків, мед, який пропонує інтернет-магазин «Весела бджілка», – гарантовано натуральний, свіжий та не підлягав термічній обробці, а тому зберігає всі свої корисні та лікувальні властивості. Ми особисто контролюємо процес збору всієї медової продукції безпосередньо на пасіках та розфасовуємо у зручну тару. Тому ви можете бути впевнені, що купили той самий мед, що кожен пасічник дбайливо зібрав та поділився з Вами своїм урожаєм, залишивши частинку такого ж якісного продукту для себе, щоб насолоджуватись ним цілу зиму.

Про високу якість продукції нашого магазину говорить той факт, що підсумками 2018 року за результатами дослідження споживчих уподобань у конкурсі торгових марок «Фаворити Успіху», ТМ «ВЕСЕЛА БДЖІЛКА» посіла 1 місце та стала Абсолютним Фаворитом Успіху у номінації «Мед». Компанія, що посіла 1-у позицію в цьому рейтингу на сукупну думку всіх трьох респондентських груп (споживачів, експертів та знаменитостей) є найкращим вибором року та абсолютною рекомендацією № 1 у категорії «Мед»: https://www.favor.com.ua/vote/products/honey/?results=2018

Контактна інформація:

Сайт – http://www.happybee.com.ua/ 

Facebook – https://www.facebook.com/happybee.com.ua/

Натуральна косметика Lana Complex

Екокосметика — це невід’ємна частина життя сучасної, успішної та небайдужої до власного здоров’я людини. Важливо піклуватися про своє тіло не лише зсередини, правильним харчуванням, але й зовні, використовуючи натуральні креми, сиворотки, шампуні, бальзами та мило.

Український ринок з кожним роком поповнюється продукцією виробників, які піклуються про клієнтів та довкілля. Йдеться про бренди натуральної косметики, зробленої із дарів природи. Вона не лише корисна для людського тіла, але й не завдає шкоди тваринам, бо не тестується на них. Одним із таких виробників екопродукції в Україні є миколаївський Lana Complex.

“Ми пропонуємо чесний, корисний, зрозумілий, «зелений» склад продукції та її реальні властивості. Косметика готується на замовлення, що забезпечує її свіжість та впливає на якість і ефективність”, - запевняють у Lana Complex.

У екомагазині можна придбати будь-яку продукцію для особистого догляду й гігієни. У асортименті: гіалуроновий крем, пептидний крем, гіалуронова сироватка та натуральні маски, які роблять природний ліфтинг обличчя; бельді, натуральний шампунь, натуральні бальзами та натуральне мило, міцелярна вода, гідрофільна олія та багато іншого.

У “Лана Комплекс” поділилися секретом приготування одного з найпопулярніших продуктів — натурального мила. Його готують на трав’яних витяжках з додаванням різноманітної, корисної для шкіри сировини. Таким чином, натуральне мило може містити козяче молоко, настої, трави та сухоцвіти, пудру вівса, соки, пюре овочів і фруктів та інші натуральні складники.

Відтак, натуральна косметика Lana Complex – це українська продукція для тих, хто не женеться лише за брендом й не купує бездумно в масмаркетах, а шукає особливу продукцію із природних складників, які турбуються про шкіру й при цьому не шкодять довкіллю.

Контакти:

Сайт: www.lanacomplex.com

Facebook: https://www.facebook.com/LanaComplex/

Instagram: https://www.instagram.com/lanacomplex_/?r=nametag

Телефон: +380631149407 (Viber, WhatsApp)

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#екотовари #екопродукція #вода #їжа #напої #іграшки
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
39,12
39,20
EUR
42,65
42,75
PLN
9,90
9,95
Оголошення
live comments feed...