Вони повертаються. Це непросте рішення хлопці ухвалили спільно, рік тому.

Це рішення було прийняте після концерту пам'яті Сергія Кузьмінського "Він вернувся домів" 2011 року. Тоді багато друзів та шанувальникі команди запропонували відродити справу "Гадів". Всупереч всім труднощам, питанням і скепсису, Ігор Мельничук (бас) і Павло Крахмальов (клавіші) засіли за новий альбом.

1 вересня альбом під назвою “MADE IN UKRAINE” має вийти зі стін студії після місяців напружених репетицій та ретельної праці над кожним треком. Шанувальників чекає зустріч з більш дорослими Братами, але, звичайно нікуди не ділась знайома кожному «фірмова» манера виконання та насичений різнобарвний саунд.

Назвали альбом “MADE IN UKRAINE” – так само, як і одну з пісень. В нього ввійде 16 треків. Альбом буде витриманий в кращих традиціях групи – mix українського Rhythm & Blues, гуцульського reggae, львівського шансону і міцних актуальних текстів.

Група не шукатиме нового вокаліста. Співати будуть учасники групи: Ігор Мельничук, Павло Крахмальов, Михайло Лундін, Лілія Кувалдіна і Олена Романовська.