Топ експертів нашого міста - Василь Попов

Профи
Василь Попов
Відгуки: 12
Коментарі : 0
Передплатників: 0
Підписатися
Сортувати по:
Відгук про "Mon Real, студія краси"
пʼятниця, 26 липня 2019 р.
Студія краси MONREAL в місті Львів отримала нагороду від компанії «Знак Якості» -звання ЛІДЕР РОКУ 2019 в категорії –Салони краси! У сучасному світі високі вимоги і до жіночої, і до чоловічої зовнішності. Привабливість - не тільки природний дар, а результат щоденної праці над собою, і краще за все в цій справі довіритися фахівцям. Одного разу відвідавши Студію краси MONREAL в місті Львів і, ви вже не зможете відмовити собі в задоволенні професійного догляду. Тим більше що тільки систематичне відвідування MONREAL гарантує чудовий результат. Студія краси MONREAL - це територія краси, стилю, люксових брендів і якісного догляду. Тут знають, як зробити вас красивіше, впевненіше в собі і як підняти вам настрій. В умілих руках майстрів розцвітають всі: і юні дівчата, і зрілі жінки. Пройти курс Догляду можуть і чоловіки. Кожен клієнт отримує саме той результат, на який розраховує і навіть більше. У салоні цінують вашу індивідуальність і застосовують персональний підхід. Компанія Знак Якості нагородила керівника Іванову Наталію Мар'янівну почесним Кубком та Дипломом «Знак Якості», а також вручили Студії краси MONREAL штамп «Гарантія Якості»! Вітаємо з гідною і бравою перемогою у конкурсі.  Нехай це буде далеко не остання перемога, хай життя подарує вам ще багато можливостей проявити себе і завоювати шану, повагу, масу нагород і призів.
Відгук про "Imperial Garage, студія Автодетейлінгу"
четвер, 19 грудня 2019 р.
Центр IMPERIAL GARAGE в місті Львів отримав нагороду від компанії «Знак Якості» -звання ЛІДЕР РОКУ 2019 в категорії – Автосервіси! IMPERIAL GARAGE- перша у Львові студія автодетейлінгу і одна з перших в Україні. Послуги центру: - Захисні покриття для авто - Нанокераміка - Рідке Скло - Преміальні воски - Професійне полірування - Реставрація сколів та глибоких подряпин - Детейлінг очистка салону - Реставрація шкіри Imperial Garage працює з 2012 року, за цей час компанія виросла та досягла високого рівня надання послуг. В IMPERIAL GARAGE займаються авторським детейлінгом, який створювали за допомогою величезного досвіду. За весь час відновлено та захищено понад 1500 автомобілів від економ до преміум класу. Фахівці навчаються у провідних автодетейлерів світу та закінчили детейлінг академію Rupes Detailing Academy в Італії. Використовують найсучасніші матеріали та обладнання. Індивідуальний підхід - кожен автомобіль це окремий проект та окрема історія. Всі хто звернувся в IMPERIAL GARAGE впевнені, що його автомобіль в руках у справжніх професіоналів! Як говорить засновник та керівник центру Володимир Зіменковський: " Ми фанати своєї справи, для нас не існує середнього результату, тільки блискучий, чудовий, дивовижний." Компанія Знак Якості нагородила Володимира Зіменковського почесним Кубком та Дипломом «Знак Якості», а також вручили штамп «Гарантія Якості»! Вітаємо! Бажаємо, щоб завжди машини-пацієнти видужували, щоб робота приносила високий достаток і чимале задоволення, щоб на шляху супроводжували удача і везіння, щоб в душі жило щастя і натхнення!
Відгук про "Мезодерм, медико-косметологічний центр "
понеділок, 3 лютого 2020 р.
Медико-Косметологічний центр "Мезодерм" у м. Львів став фіналістом конкурсу «Найякісніші товари та послуги року-2019» в категорії- Косметологічні центри! Медико-Косметологічний центр "Мезодерм" –це найкращі технології у галузі дерматологічної допомоги , косметологічних послуг та SPA процедур. Тут створили максимальний спектр послуг, який зможе задовільнити самого вибагливого клієнта. А саме: догляд за обличчям та тілом (маски, масажі, пілінги, чистки), апаратна косметологія, воскова депіляція та шугаринг, проколювання вушок, парафінотерапія рук, SPA-процедури, обгортування. А також проводять навчальні курси по косметології. У "Мезодерм" напрацювали великий досвід в усуненні косметологічних і дерматологічних проблем, придбали нове обладнання, що значно збільшує ефективність роботи лікарів. Фахівці володіють найсучаснішими ін'єкційним техніками успішно застосовують лазерні методики. При цьому планують далі розвиватися і вдосконалюватися. Першокласні фахівці, шанобливе ставлення, грамотний підхід-високо оцінили клієнти центру, тому компанія Знак Якості нагородила керівника Теличко Галину Василівну почесним Кубком та Дипломом «Знак Якості», а також вручили  штамп «Гарантія Якості»! Вітаємо! Бажаємо щоб кожен ваш клієнт міг похвалитися ідеальною шкірою, сяючим від щастя лицем. Нехай робота приносить задоволення і достаток, нехай в житті буде багато крутих перемог і звершень. Бажаємо завжди залишатися прикладом чистої шкіри, чистої думки, чистого серця!
Відгук про "Інтелектуальна академія Color Life Kids"
середа, 26 лютого 2020 р.
Перша в Україні Інтелектуальна Академія Color Life KIDS в місті Львів отримала нагороду від компанії «Знак Якості» -звання ЛІДЕР РОКУ 2019 в категорії – Центри ровитку! Перша в Україні інтелектуальна академія Color Life KIDS, в основі якої лежить методика рахунку на китайській рахівничці ” Суань пань”, яку використовували в Древньому Китаї! Тут є все, що потрібно для розвитку вашої дитини. В Color Life KIDS дуже дбайливо ставляться до дітей і намагаються підібрати для них все найкраще. Програми адаптовані під дітей з різним початковим рівнем розвитку і при регулярному відвідуванні занять протягом року вони працюють не тільки на розвиток інтелекту, але і допомагають малюкам адаптуватися в колективі, а підліткам - знайти захоплення до душі. Курси ведуть висококваліфіковані педагоги, які, безсумнівно, знайдуть підхід до кожної дитини, допомагаючи йому розкрити свої здібності і акумулювати приховані резерви. Тут є три групи навчання: молодша (5 – 6 років), середня (7 – 9 років), старша (10 + років) Найактуальніші напрямки для навчання в інтелектуальній академії Color Life KIDS це ментальна арифметика, інтелектуальний розвиток, підготовка до школи, англійська для дітей, швидко читання, меморика. На сьогоднішній день всебічний розвиток малюків і підлітків досить затребуване серед мам, які думають про майбутнє своєї дитини. А інтелектуальна академія Color Life KIDS дозволить знайти справу до душі всім від маленького карапуза і дошкільника до дітей 14-18 років! Головна місія Color Life KIDS - всебічний і гармонійний розвиток особистості і всіх видів інтелекту. Компанія Знак Якості нагородила керівника Івановську Марту Романівну почесним Кубком та Дипломом «Знак Якості», а також вручили штамп «Гарантія Якості»! Вітаємо! Бажаємо процвітання, успіху і стабільності. Нехай тут панує лише любов до дітей і своєї роботи, взаєморозуміння в колективі, домашній затишок і радісна атмосфера!
Відгук про "У світ разом - гуманітарний центр розвитку дітей"
четвер, 27 лютого 2020 р.
Гуманітарний Центр Розвитку "У Світ Разом" в місті Львів став фіналістом конкурсу «Найякісніші послуги і товари року-2019» від компанії «Знак Якості» - в категорії – Центри розвитку! 🏆🙋‍♀️🙋‍♂️ Центр успішно працює з 2012 року під керівництвом досвідченого спеціаліста Мехедової Дани Анатоліївни та команди професійних фахівців. За цей час центр набув чималого досвіду, навичок та умінь, що ефективно допомагають дітям навчатися та розвивати індивідуальні особливості, в не залежності від фізичного чи соціального статусу людини. З 2018р. Центр впевнено зайняв свою нішу у сегменті інноваційного, методичного, освітнього процесу і отримав кваліфікацію «Гуманітарний Центр Розвитку «У Світ Разом» - Перший сімейний корекційний центр інтегративної педагогіки». Працюючи з особливими дітьми та їхніми батьками опираючись на багаторічний досвід ГЦР «У Світ Разом» поділилися своїми практичними дослідженнями і долучилися до започаткування великого соціального проекту UICA - «Всеукраїнський Центр Інформування про Аутизм». Компанія Знак Якості нагородила засновника і керівника Мехедову Дану Анатоліївну почесним Кубком та Дипломом «Знак Якості», а також вручили штамп «Гарантія Якості»! 🏵🌺 Вітаємо! Бажаємо, щоб ваша праця, ваше прагнення і ваша любов внесли значний вклад у виховання і розвиток дітей. Хочемо побажати всім гарного настрою, сімейного добробуту, радісних емоцій і взаєморозуміння.
Відгук про "Tria School - курси масажу, косметології, візажу, манікюру, педикюру, перукарів у Львові"
вівторок, 3 березня 2020 р.
Професійна школа "TRIA – SCHOOL" в місті Львів отримала нагороду від компанії «Знак Якості» -звання ЛІДЕР РОКУ 2019 в категорії –Навчальні центри! 🏵🤩✨🏆 Професійна школа "TRIA – SCHOOL" пропонує навчання на курсах -перукаря-модельєра, майстра манікюру та педикюру, візажист- стиліст, нарощення та завивка вій, косметології, масажу, апаратному вакуумному масажу, перманентному татуажу, депіляції. Багаторічний досвід в сфері освіти і інтенсивні програми навчання дозволяють школі давати професію за максимально короткі терміни. Роботодавці високо цінують фахівців з дипломами школи краси! ✨ Тут вибирають тільки актуальні освітні програми і використовують в роботі новітнє обладнання. Переважна кількість годин занять приділено практиці, адже головна мета "TRIA – SCHOOL" - підготувати не теоретиків, а кваліфікованих практикуючих фахівців. Регулярний аналіз ціноутворення по аналогічним профілів дозволяє пропонувати кращу вартість в місті! Подивіться на переваги школи і зрозумієте, чому вона найкраща:✨ -перше пробне заняття-безкоштовне; -навчання в невеликих групах 1-5 чоловік (можливі індивідуальні заняття); -використання тільки професійних препаратів (препарати для навчання надаються безкоштовно); -забезпечення моделями для практичних занять; -досвідчені і провідні викладачі; -сприяння у працевлаштуванні; -зручне розташування школи в центрі міста; -знижки на навчання для дітей сиріт до 21 років; -знижки для студентів батьки, яких були або є учасниками дій АТО. Компанія Знак Якості нагородила керівників школи Бондаренко Анну Леріївну🌺 та Середу Олену Леріївну 🌺почесним Кубком та Дипломом «Знак Якості», а також вручили штамп «Гарантія Якості»! 👑 Вітаємо! Ви незамінні професіонали своєї справи! Бажаємо вам здоров'я, кар’єрного зростання і безмежних можливостей!
Відгук про "Рекламно-продюсерський центр Вінкс (Vinks)"
середа, 18 березня 2020 р.
Рекламно - продюсерський центр Вінкс в місті Львів отримав нагороду від компанії «Знак Якості» -звання «ЛІДЕР РОКУ» в категорії – Продюсерські центри! Рекламно-продюсерський центр "Vinks" пропонує діткам професійно зайнятися дитячою творчістю, виступами на конкурсах та брати активну участь у показах дизайнерських колекцій одягу. Головні напрямки "Vinks": -Дитяча школа моделей; -Розробка рекламної продукції та підбір моделей; -Організація та проведення конкурсів краси, дитячих свят, творчих конкурсів, фестивалів, презентацій; -Розробка сценаріїв та текстів пісень; -Оформлення свят, церемоній, весіль і т.д.; -Виготовлення та прокат карнавальних костюмів; -Професійне портфоліо. "Vinks"  багаторазовий переможець конкурсів та творчих фестивалів, серед останніх це: 2019 - гран- прі фестивалю "Золотий талант України"; 2019 - гран-прі фестивалю "Краків місто королів" у номінації Дизайн! Насичена і цікава навчальна програма дозволяє розкрити всі таланти вашої дитини.  Центр "Vinks" дає корисні знання і допомагає у виборі майбутньої професії. Керівник Рекламно-продюсерського центру , талановита Людмила Бурбура, в 2018 р. - увійшла в 100 успішних жінок України за версією журналу "Ukraine people"! Також Людмила є редактором та засновником першого у Львові модного глянцю Європейського рівня FiFi fashion для юних модниць и модників, який навчає стильно одягатися, буті в тренді сучасної моди. Компанія Знак Якості нагородила Людмилу Валеріївну Бурбуру та колектив почесним Кубком та Дипломом «Знак Якості», а також вручили штамп «Гарантія Якості»! Вітаємо! Бажаємо в будь-якій боротьбі перемагати також яскраво, красиво, впевнено і гідно! Нехай у вашому житті буде багато таких свят і заслужених нагород!
Відгук про "Автосервіс АС+"
вівторок, 7 квітня 2020 р.
Майстерня «АС+» в місті Львів став фіналістом конкурсу "Найякісніші послуги і товари року" від компанії «Знак Якості» в категорії – Автосервіси! Компанія «АС+» має багаторічну традицію і досвід в області ремонту стартерів та генераторів, авто кондиціонерів та автономних опалювачів. Майстерня «АС+» виконує будь-які роботи по ремонту генераторів і стартерів для вантажних і легкових автомобілів, спецтехніки та автобусів. Звернувшись "АС +" Ви можете бути впевнені, що ремонтні роботи будь-якої складності будуть виконані професійно і в найкоротші терміни. Також, тут надають сервіс - послуги, такі як ремонт автомобільного кондиціонера та ремонт автономних опалювачів Вебасто і Ебершпрехер. Робимо діагностику, заправку автокондиціонера та антибактеріальну обробку. Крім того в "АС+" також можна зробити ком‘ютерну діагностику автомобіля. Нинішній технічний персонал, безпосередньо пов'язаний з процесом ремонту генераторів та ремонту стартерів, кондиціонерів та автономних опалювачів. Вони дуже досвідчені співробітники. П’ятеро з них працюють практично з самого початку компанії «АС Львів». Це, в свою чергу, означає високу якість наданих нами послуг. Компанія Знак Якості нагородила керівника Скарвінко Ангеліну Ігорівну почесним Кубком та Дипломом «Знак Якості», а також вручили штамп «Гарантія Якості»! Вітаємо! Бажаємо процвітання, стабільності, матеріального благополуччя, впевненого просування вперед, професійного вдосконалення, налагодження потрібних партнерських зв'язків. Нехай Ваша репутація буде бездоганною, а успіх не змусить себе довго чекати.
Відгук про "Стоматологія “DOVIRA DENTAL CLINIC”"
четвер, 28 травня 2020 р.
Стоматологічна клініка “ДОVIRA DENTAL CLINIC” у Львові отримала почесну відзнаку компанії «Знак Якості» - звання «ЛІДЕР РОКУ- 2019» у номінації “Стоматологія”. 🏆🦷🌟 Доvira Dental Clinic– один з найбільш технологічних центрів у Львові. Тут постійно впроваджують інноваційні методи світової стоматології. Клініка надає повний спектр стоматологічних послуг : профілактика та гігієна, лікування ясен, каналів зубів, безболісне видалення, мікрохірургія та імплантація, естетичні реставрації та протезування, дитяча стоматологія, вирівнювання прикусу елайнерами та брекетами, виготовлення кап від хропіння та реабілітація при захворюваннях скронево-нижньощелепних суглобів, комплексна діагностика, сканування зубних рядів внутрішньо ротовим сканером, 3D моделювання та візуалізація результату з допомогою цифрових технологій. Компанія Знак Якості нагородила Віру Березюк 💐 та колектив почесним Кубком та Дипломом «Знак Якості», а також вручила штамп «Гарантія Якості» ! 🏆🏆🏆 Вітаємо! Ви - справжні чарівники, адже це ваша заслуга - красиві білосніжні посмішки. Бажаємо вам успіху у праці, побільше терпіння, вдячних пацієнтів. Нехай працюється тільки в задоволення, легко і на благо!
Відгук про "FrAnkoTickets - автобусні квитки до Європи"
субота, 22 серпня 2020 р.
Ответственная компания, организация на высоком уровне!, все предусмотрено, и автобусы новые, оборудованы всем необходимым. Мы в поездке наслаждались всю дорогу.
Відгук про "мояМальва - школа нігтьової естетики"
вівторок, 22 грудня 2020 р.
Школа сучасного манікюру ЕМі в місті Рівне отримав нагороду від компанії  «Знак Якості» - звання ЛІДЕР РОКУ 2020 в категорії – Навчальні центри бьюті індустрії ! Школа сучасного манікюру ЕМі - одна з найбільш затребуваних в наш час, так як не вимагає спеціальної освіти. Компанія Знак Якості нагородила Тетяну Панащук та колектив почесним Кубком та Дипломом «Знак Якості», а також вручили  штамп «Гарантія Якості», як відзнаку за якісні послуги! Вітаємо! Бажаємо розвитку та визнання! Нехай школа EMi для кожного буде не просто місцем отримання знань та професії, нехай вона стане другом, помічником і надійним наставником в житті для них
Відгук про "Акварель, студія стоматології та ортодонтії"
середа, 23 грудня 2020 р.
Чудова команда! Рекомендую, безболісно та безпечно! Вирішують професійно майже всі проблеми!