Аромат мандаринів, шелестіння фантиків від цукерок, різдвяна музика з усіх колонок і, найголовніше, - Святий Миколай уже в дорозі до нас!

Зараз саме час потурбуватися про подарунки. І як вчасно святковий мюзикл-блокбастер від Львівської національної академічної чоловічої хорової капели «Дударик» «Пригода Святого Миколая» повертається!

Цілих два роки «Пригода Святого Миколая» була на канікулах, але цьогоріч буде чотири концерти:

18 грудня у Центрі Довженка о 16:00 та о 18:00 і 19 грудня в Львівській національній філармонії о 16:00 та о 18:00.

«Пригода Святого Миколая» - це магічне дійство, яке ви дивитиметесь від початку до кінця, затамувавши подих. Герої цієї вистави – ангели, ангелята, чортик, чортенята і кіт – зійдуться в епічному музичному двобої за віру у добро і Святого Миколая. Прекрасні голоси артистів, інтерактивні декорації та святкова атмосфера у залі створюють незабутні емоції!

Музика до вистави створена на основі безсмертних хітів усіх часів таких, як James Brown «I Feel Good», AC/DC «Highway To Hell», Queen «We Are The Champions», Chuck Berry «Johney B. Good», The Beatles «Hey Jude», Adele «Skyfall», Scorpions «You And I», Leonard Cohen «Halleluia», Eric Clapton – «Tears In Heaven».

Для усіх, хто хоче разом з нами потрапити у Пригоду Святого Миколая, радимо поспішити - кількість місць обмеженна відповідно до карантинних вимог.

Центр Довженка 16:00
Квитки -  https://kasa.in.ua/ua/lviv/children/dudaryk-pryhoda-sviatoho-mykolaia-2021-12-18-16-30 

Центр Довженка 18:00
Квитки - https://kasa.in.ua/ua/lviv/children/dudaryk-pryhoda-sviatoho-mykolaia-2021-12-18 

Львівська філармонія 16:00
Квитки - https://soldout.ua/event/636-dudarik-&-the-adventure-of-st.-nicholas?lang=ua 

Львівська філармонія 18:00
Квитки - https://soldout.ua/event/637-dudarik-&-the-adventure-of-st.-nicholas?lang=ua 

З нетерпінням чeкаємо на Вас! Святкових нам див!