концерт

СВЯТКОВИЙ КОНЦЕРТ З НАГОДИ МІЖНАРОДНОГО ДНЯ ТЕАТРУ

Тривалість — 2:00
Прем'єра відбулась 27 Березня 2019 року

Найважливіший день для кожного театрала – це Міжнародний день театру! Зазвичай, це закрите свято, але цього року все змінилось!

27 березня о 18:00 запрошуємо до Національного театру імені Марії Заньковецької на подію, яку ви ніколи не забудете.

Якщо ви хочете відчути себе особливо, насолодитись неймовірним вечором з друзями та рідними, стати частиною грандіозного дійства, то вам неодмінно до нас.

Наші гості дефілюватимуть на червоній доріжці. Усі разом ми піднімемо, келихи за вічне мистецтво, яке називається: «театр». Поринути у атмосферу допоможуть герої найпопулярніших вистав. Спеціально буде створено фото зону, де працюватиме професійний фотограф: всі охочі зможуть не тільки сфотографуватися, але й знайти свої фотографії на офіційних сторінках у соціальних мережах та на офіційному сайті театру. Найактивніші отримають подарунки зі сцени театру і це ще не все…

Зі сцени лунатиме музика світових та українських хітів, які сколихнули серця мільйонів. Адже мистецтво – вічне, і воно про нас, пре те, ким ми є, коли знімаємо грим буденності і опиняємось віч-на-віч зі своєю душею. Оркестр театру під керівництвом з.а. України Богдана Мочурада та актори готують унікальну програму. Весело, легко, романтично, драматично, закохано і з пристрастю - ми відчинимо двері у світ, де кожний зможе «одягнути» на себе омріяний образ.

Заньківчани запрошують відсвяткувати Міжнародний День театру разом! Кількість Квитків обмежена!

Ми чекаємо на кожного з вас! 

Квитки у касі театру 235-55-83 та на офіційному сайті: www.zankovetska.com.ua

Детальніше про подію, конкурси та розіграші на офіційних сторінках у FACEBOOK та INSTAGRAM.