Молодий віртуозний дует у Львівському органному залі! Харизматичний скрипаль Орест Смовж і неординарний піаніст Антоній Баришевський. Це справді вибухове поєднання, адже кожен з них неперевершено володіє своїм інструментом і вже підкорив найкращі сцени світу. Вони зривають овації у найбільших залах Європи та Америки. Їхня витончена гра, досконалість виконання, неймовірна техніка, майстерність і професіоналізм не залишають байдужими.
5 січня Орест Смовж і Антоній Баришевський вражатимуть вас виконанням творів "батька музичної драматургії" Бетовена, а також творами Антона Веберна, Галини Уствольської. Це справжній різдвяний подарунок. Не пропустіть!
Орест Смовж ─ скрипка (Україна/США)
Антоній Баришевський ─ фортепіано (Україна, Київ)
А. Веберн ─ Чотири п'єси для скрипки і фортепіано
Л. Бетовен ─ Соната №5
Г. Уствольська ─ Соната для скрипки і фортепіано
Л. Бетовен ─ Соната №8
Перерва
Я. Ксенакіс ─ Діхтас
Л. Бетовен ─ Соната №10
Антоній Баришевський – лауреат багатьох міжнародних музичних конкурсів, серед яких конкурси Артура Рубінштейна (Ізраїль) та Ферруччо Бузоні (Італія), які дуже цінуються у музичному світі. Навчався у Національній музичній академії України ім. Чайковського у Києві та у Ecole Normale de musique de Paris. З величезним успіхом концертує у Європі та США. Записувався на всесвітньо відомому лейблі класичної музики Naxos.
Орест Смовж – один із найвіртуозніших українських скрипалів, який, до того ж, активно промотує класичну музику в Україні і за її межами. Випускник Національної музичної академії України ім. П. Чайковського та Yong Siew Toh Conservatory of Music в Сінгапурі, навчався у Thornton School of Music (США), а зараз проходить курс Graduate Performance Diploma в Peabody Institute у Балтиморі (США). Переможець міжнародного конкурсу ім. Т. Вронського (Варшава, 2015). Смовж концертує в Європі, Азії, Штатах, Австралії. Він є співзасновником ряду фестивалів та мистецьких проектів.
Квитки можна придбати:
- у касі Органного залу щодня з 13:00 до 19:00
- онлайн на Gastroli.ua - https://gastroli.ua/places/235
- у понад 20-ти касах Львова - https://gastroli.ua/network
вікові обмеження: ~7+