Відкрита майстерня співу в просторі і засобами театру. Запрошуємо не лиш акторів і співаків, а кожного, хто любить співати і дбати пісню в собі і у своїй землі.
"Справді співає кожен - коли вдома, в мирі з собою, і тихий голос серця ллється через край, стає чутним. І ділишся з близьким цією пролитою любов'ю- радістю жити. "вкусіте і увидите" Прийдіть і побачите, як це нормально і просто. Дуже просто..." Наталія Половинка
Лідер - Наталія Половинка, співачка, актриса, педагог, художній керівник Театрального Центру “Слово і голоС”
Засобами театру та музики творить унікальну художню територію проявлення пісні як категорії життя, духовної категорії.
Представник традиційного співу у всіх його жанрах :
давні духовні напіви України, традиційна українська пісня, канти, псальми, український класичний романс – виконавиця класичної музики та сучасної академічної музики.

Навчалась у Львівській державній консерваторії ім.М.В.Лисенка (клас професора М.П.Тарнавецької), стажувалась у Центрі Є.Гротовського (Понтедера, Італія).
1988-2007 р.р. – актриса та музичний керівник театру ім.Л.Курбаса.
В 2003 р. - спільно з С.Ковалевичем заснувала Мистецький центр "Майстерня пісні"
З 2008 р. – солістка та педагог Державної хорової капели хлопчиків та юнаків «Дударик»
З 2010 - художній керівник Театрального Центру “Слово і голоС”
Автор численних музичних та театральних проектів, таких як «Вони йдуть», «Homo Ludens», «Колодязь», «Ірмос», «Собор», «Квітка-невіста», «Вість літа», «По Рождеству», «Земля - Пісня", "Сад Божественних Пісень. Весілля»
Автор унікальної методології роботи з голосом: майстерні голосу та співу в Колумбійському, Пенсильванському, Єлльському університетах США, Уельському – Великобританія, педагог «Ательє» Міжнародного Інституту Є. Гротовського (Польща).
Співпрацює з Міжнародним Інститутом Є.Гротовського (Польща), Державною чоловічою хоровою капелою хлопчиків та юнаків «Дударик»(Львів), Державною чоловічою хоровою капелою ім. М. Ревуцького (Київ), з музикантами: Богдана Фроляк, Алла Загайкевич, Єжи Єрмінь, Ярослав Мигаль, Клаус Кугель, Петрас Вішняускас та ін.
CD:
• «Homo Ludens» 2001
• «Ірмос» 2003
• «День перший» 2005
• «Пісні вітру» 2008
• «У неділю рано. Саундтрек до вистави» 2009
• "Пасха красеная" 2013