В рамках міжнародного театрального фестивалю "Золотий лев-2019" прем'єра вистава "Оліанна" Д.Мамет в постановці Стаса Мойсеєва від Дикого театру (М.Київ) (Локація: LEM Station - колишнє трамвайне ДЕПО).
В головних ролях: Катерина Алєксєєва і Сергій Калантай.
«Дикий театр» - популярний український незалежний театр, заснований у 2016 року. За його плечима десятки реалізованих проектів, сотні акторів з різних театрів, об’єднані в дику команду, тисячі глядачів по всій Україні. Дикий робить гостросоціальні вистави і не тільки, за п’єсами сучасних авторів, і не тільки, грає вистави на різних майданчиках, і не тільки.
Олеанна - прекрасна і нездійсненна мрія про квітуче місто-сад з "молочними ріками та медовими берегами", яке хотіли побудувати норвежці в Пенсільванії. Про свою Олеанну марить і університетський професор Джон. Він майже досяг її заповітних берегів: щаслива сім'я, новий будинок, блискуча репутація в науковому світі. Але Джон забувся: сьогодні авторитет педагога вже не той, що раніше, викладач давно втратив свою "недоторканність", переставши бути істиною в останній інстанції. Юна студентка Керол нагадає професору про нові правила гри, назавжди закривши перед ним ворота в його особисту Олеанну.