Експозиція представляє живописні роботи різних серій, в яких можна простежити творчий шлях та пошуки мисткині. Полотна – це результат власних досліджень категорій простору зовнішнього та внутрішнього, чуттєвого та раціонального, розкриття нових граней сприйняття реальності.

«Я пропоную кожному глядачеві зануритись не лише у реальні місця на карті світу та мій внутрішній світ, а й віднайти  нові безкраї простори власного сприйняття світу та отримати новий досвід. Колір виражає емоційний характер моїх полотен. Мені цікаво піддаватись спонтанності та певній непередбачуваності у своїй творчості, коли полотно та фарба диктують своє, відкривають нові грані та звільняють від умовностей. Поєдную барви інтуїтивно, виражаючи емоційне та психологічне напруження, яке виникає в уяві, інтерпретуючи його у конкретні образи»

Ірина Депко народилась у 1990 році у Львові. Освіта: кафедра дизайну та основ архітектури НУ «Львівська Політехніка» (2013). Вперше роботи художниці були представлені на персональній виставці у Львові у 2018 році, а також на збірній виставці «Крок до моря» (Proart Gallery, Львів; 2018). Художниця бере участь у щорічному проекті «Lviv Art Days» та активно працює в галузі фотографії та живопису.

Відкриття виставки 28 серпня о 17:00
Графік роботи: понеділок – п’ятниця 10:00 – 19:00, субота 10:00 – 17:00