Йоганн Себастьян Бах за життя написав 1127 творів творів (а може, й більше). Він творив у всіх жанрах свого часу, крім опери. Майстер поліфонії та геній фуги особливо любив орган. Органні твори Баха сьогодні - це чудо математичної точності, людської пристраності та сакральної чистоти.
У дивовижний світ музики Баха проведе гостей Органного Ольга Чундак з Ужгорода.
Концерт стане частиною Міжнародного органного фестивалю, який відбудеться у Львівському органному залі вже вдев'яте. З 14 липня по 18 серпня Львів стане органною столицею України. На гостей чекають 15 концертів, видатні органісти з чотирьох країн, майстер-класи та години гарної музики!
Ольга Чундак народилася у музичній родині. Гри на органі навчалася у заслуженої артистки України Наталії Висіч. Закінчила Ужгородське державне музичне училище ім.Д.Є. Задора та Ужгородський філіал Донецької державної музичної академії ім. С.С. Прокоф’єва за двома спеціальностями – фортепіано та орган. Лауреатка і дипломантка кількох міжнародних і Всеукраїнських музичних фестивалів. Брала участь у майстер-класах у кращих органістів Європи. Працює в Ужгородській дитячій школі мистецтв та Закарпатській обласній філармонії.
Ольга Чундак – орган
Й.С. Бах:
Фуга соль мінор, BWV578
Прелюдія та фуга мі мінор “Wedge”, BWV 548
Арія з сюїти №3
Прелюдія та фуга Ре мажор, BWV 532
Хорал “Прийди, солодка смерте” (“Komm,süsser tod, komm, sel’ge ruh’”)
Pedal exercitium, BWV598
Сінфонія з Кантати №29, аранжування П. Стеценка
Фантазия Соль мажор, BWV572
Адажіо з Концерту ре мінор А. Вівальді в аранжуванні В. Фокса
Токата та фуга ре мінор, BWV565