Музична мелодрама, поставлена за мотивами п’єси видатного українського драматурга Михайла Старицького. Вона водночас присвячена 170-річчю від дня народження батька українського театру, яке відзначаємо цьогоріч.

Театр «Воскресіння» давно мріяв поставити щось із драматургії Старицького – вибрали твір, що нечасто виконується на сцені. «Розбите серце» - психологічна драма, у якій автор змалював стосунки між класами і суспільними прошарками в буржуазному місті.

В інтерпретації акторів ця проблема знаходить свій вияв через нерівну любов, атмосферу світлих почуттів та неможливості їх існування у прагматичному світі.

Режисер вистави – Заслужена актриса України Алла Федоришина – переносить події вистави у бурхливий студентський Львів на початку 20-х років XIX століття.

Молоде студентське життя надзвичайно бурхливе, як сама по собі молодість, яка дуже швидко відходить, забираючи з собою міражі, мрії, в більшості нездійснені, молодих людей…

Вистава за жанром – мелодрама, в якій ви почуєте багато батярських пісень 20-х років Львова. Динамічний сюжет любовної історії Теклі та Кості заставить вас переживати та відстоювати їхні почуття, що пробиваються через шквал неадекватних ситуацій, які їм виносить саме життя.