Світлана Весна – відома українська співачка, ведуча телевізійних програм та концертів. У 2007 р. Світлана взяла участь у ювілейному концерті поета-пісняра, народного артиста України Вадима Крищенка (Палац «Україна»). В цьому ж році співачка презентувала відеокліп на пісню Володимира Куртяка, слова Вадима Крищенка «Мій рідний край».

В 2009 р. організувала благодійний концертний тур «Назустріч дітям», всі кошти з якого були передані на лікування хворих дітей. Отримала нагороду від голови обласної державної адміністрації «Молодий лідер Прикарпаття».

Популярність співачці додали нові відеокліпи на пісні «Весна» (слова Надії Романів, музика Володимира Куртяка) та «Перше почуття» (музика Ніколо Петраша, слова Любові Пономаренко). В 2010 р. Світлана Весна  випустила альбом «Мій рідний край». На творчій стежині Світлани – перемоги на міжнародних, всеукраїнських, обласних фестивалях і конкурсах.

Світлана Весна дарує свою творчість не тільки в Україні, а з піснею неодноразово побувала в Польщі, Румунії, Литві, Італії. На Фестивалі миру народів світу в Італії Світлана представляла Україну, де провела 10 концертів.  У репертуарі співачки понад 100 пісень, серед яких улюблені, акапельні «Летять галочки», «Колискові».