Вперше на березі Чорного моря  пройде всеукраїнський фестиваль спорту й музики Crazzzy Days. Хедлайнерами фестивалю стануть топові українські музиканти і групи - Іван Дорн, Бумбокс, ONUKA та The Maneken з живими виступами. На головній сцені також зіграють молоді команди Dvoe, Tape Flakes, Cepasa, Us, Neural Clan, K.A.T.Y.A. й Вагоновожаті. Крім того, готується потужний line up електронної танцювальної музики.

Crazzzy Days – наймасштабніша музично-спортивна подія в Україні та Східній Європі, об'єднає близько 10000 гостей, серед яких професійні спортсмени, прихильники активного способу життя, зірки шоу-бізнесу та музичні фанати.

Протягом п'яти фестивальних днів на відвідувачів чекають музичні шоу і виступи улюблених груп, пляжні вечірки, арт-перформанси на відкритому повітрі, ігри, змагання, майстер-класи від професійних спортсменів, а також унікальне авіа-шоу, в якому візьмуть участь понад 40 літаків.

Crazzzy Days прийшов на зміну фестивалям, що раніше проводились у Криму, та має за мету підняти на якісно новий рівень спортивно-музичний фестивальний рух в Україні, розвинути інфраструктуру українських морських курортів і залучити велику кількість молоді до здорового і активного способу життя.

Місце проведення фестивалю – піщана коса в селищі Лазурне (Херсонська область), обрано не випадково. Це один з кращих і перспективних курортів України, приваблює прихильників активного відпочинку з різних куточків України. Він має унікальне географічне розташування – з одного боку пляжу – найчистіше Чорне море, з іншого – теплий лиман. Це ідеальне місце для занять і змагань з багатьох водних видів спорту.

На площі в 42 000 квадратних метрів будуть розташовані головна сцена, lounge зони, величезний танцмайданчик на воді, фуд-корти з ресторанами, барами й бістро, а також зони відпочинку - літній кінотеатр, Chillоut зони й бунгало.

Окрім відмінної музичної програми Crazzzy Days, не менш насиченою буде й спортивна. У рамках фестивалю відбудуться професійні змагання - III етап чемпіонату України з вейкбордингу, Суперкубок України з пляжного волейболу, Чемпіонат з фрісбі, скейтбордингу та BMX у професійній рампі.

Crazzzy Days - це унікальна можливість для тих, хто ще ніколи не пробував себе в екстремальних видах спорту! Кожен бажаючий зможе зробити це вперше на щоденних майстер-класах з кайтсерфінгу, вейкбордингу, скімбордингу, слеклайну, воркауту, стрибків на батуті від кращих спортсменів України в цих напрямках. Також у програмі фестивалю – змагання зі стрибків у воду з унікальної 30-метрової гірки Slip'n slide та з подушки Blob, групові заняття з йоги, фітнесу та TRX.

Ексклюзив фестивалю – грандіозне авіа-шоу, що вперше в історії України відбудеться на морському курорті, в небі над Лазурним. Льотчики-аси готують видовищну виставу для гостей Crazzzy Days. Під час авіа-шоу також відбудеться зліт малої авіації з усієї України, авіаційні акробатичні польоти, шоу-польоти малої, легкої та надлегкої авіаційної техніки, польоти на повітряних кулях.

Більш того, всі бажаючі зможуть здійснити оглядовий політ над узбережжям Чорного моря, взяти до рук штурвал та відчути себе другим пілотом, виконуючи складні трюки, у тому числі «петлю Нестерова». Польоти відбуватимуться із сусіднього Скадовська, куди гостей Crazzzy Days з Лазурного доставлять комфортабельні автобуси.

На місце проведення фестивалю можна зручно дістатися автомобілем, потягом чи автобусом до Херсона. Також спеціально для гостей фестивалю передбачено пакетні тури, що включають переїзд комфортабельними автобусами, потягами, проживання та вхідні квитки.

Організатори також подбали про комфортне і безпечне проживання гостей в готелях, розташованих безпосередньо біля місця проведення фестивалю, а також у наметовому містечку на території. Також передбачена парковка автомобілів.