Ми живемо у дуже непростий час. На жаль, особисто нам не під силу зупинити кровопролиття і війну. Проте ми можемо допомогти тим, хто воює за нашу країну, спробувати захистити їх. Саме тому ми організовуємо Гаражний розпродаж «Книги за життя».

На розпродажі ви зможете придбати книги «Видавництва Старого Лева», зокрема наші найсвіжіші новинки.  Зібрані кошти ми перекажемо ГО "Допомога Армії". Також на розпродажі буде скриня з «вільними книжками». Кожен може принести книги з власної бібліотеки, з якими готовий розлучитися заради доброї справи. Ці книги можна буде придбати за суму, розмір якої покупець визначить на свій розсуд. Усі зібрані кошти підуть на потреби армії.

Традиційно під час Гаражного Розпродажу від Старого Лева відбудеться низка майстер-класів для дітей за мотивами книжок видавництва. Буде організований і куточок, де діти та їхні батьки зможуть написати листа воякам, які щодня ризикують життям заради нас. Адже для них надзвичайно важлива наша підтримка. Ми потурбуємося, щоб ці листи дійшли до адресатів.

Розклад майстер-класів для дітей:

12:00-13:00 - майстер-клас за мотивами книжки «Антоміми» творчої майстерні «Аґрафка».

13:00-14:00 – майстер-клас від художниці Наталки Гайди за мотивами збірки «Татусева книга» В. Вакуленка-К.

14:00-15:00 – майстер-клас від Каті Паньків (арт-студія «Жовті ножиці») за мотивами книжки «Про кита» Оксани Лущевської.

15:00-16:00 – майстер-клас за мотивами книжки «Карти» Александри і Даніеля Мізелінських.

16:00-17:00 -  майстер-клас від Каті Паньків (арт-студія «Жовті ножиці») за мотивами книг Туве Янссон про Мумі-тролів.