Друк на носках - Печать на носках, Печать на носках - принты, надписи, рисунки во Львове

Наша компанія «Podarokprint» займається нанесенням різноманітних принтів на шкарпетки – незамінна річ, яка здатна підкреслити елегантність та індивідуальність вашого образу.
Особливість компанії Podarokprint полягає в тому, що наші фахівці не нав'язують клієнтам готовий «товар», ми готові виконати замовлення на шкарпетках, за індивідуальними уподобаннями. Ми візьмемо до уваги всі ваші побажання:
• колір принта;
• зображення;
• текст на принт.
Таким чином, наші фахівці можуть нанести принт на шкарпетки, виходячи з ваших ідей. Клієнти можуть самостійно знайти зображення, придумати текст або підібрати колірну гаму. За все існування нашої компанії ще не було жодного замовлення, з яким наші співробітники не могли б впоратися.
Варто відзначити, що як принт ми наносимо не тільки смішні меми, мультиплікаційних та кіно-героїв, звірів та інші «топові» зображення, а й фотографії. Таким чином, ви можете оформити замовлення на кілька пар шкарпеток, наприклад, з фотографіями членів сім'ї, а потім подарувати їх безпосередньо своїм найближчим.
Мінімальний тираж – 1 пара.
Детальніше https://podarokprint.com.ua
Тел. 0665463009, 0987570277


Наша компания «Podarokprint» занимается нанесением разнообразных принтов на носки – незаменимую вещь, которая способна подчёркнуть элегантность и индивидуальность вашего образа.
Особенность компании Podarokprint состоит в том, что наши специалисты не навязывают клиентам готовый «товар», мы готовы выполнить заказ по печати на носках, по индивидуальным предпочтениям. Мы примем во внимания все ваши пожелания:
• цвет принта;
• изображение;
• текст на принте.
Таким образом, наши специалисты могут нанести принт на носки, исходя исключительно из ваших идей. Клиенты самостоятельно могут найти изображение, придумать текст или подобрать цветовую гамму. За все существование нашей компании, ещё не было ни единого заказа, с которым наши сотрудники не могли бы справиться.
Стоит отметить, что в качестве принта мы наносим не только смешные мемы, мультипликационных и кино-героев, зверей и другие «топовые» изображения, но и фотографии. Таким образом, вы можете оформить заказ печать на несколько пар носков, к примеру, с фотографиями членов семьи, а после подарить их непосредственно своим самым близким.
Минимальный тираж - 1 пара.
Подробнее https://podarokprint.com.ua
Тел. 0665463009, 0987570277
Рубрики
Різне Послуги
Дії
В обранеВидалити з обраного

Схожі оголошення

Друк на фартухах – це дуже креативний спосіб зробити уніформу своїх співробітників унікальною та при...
11:52, 10 квітня
Дезінсекція - це комплекс заходів направлений на знищення та контроль всіх видів комах. Використовує...
13:58, 3 квітня
Виконуємо прибирання квартир, приватних будинків, офісів. Надаємо знижки постійним клієнтам і гарант...
17:24, 13 квітня
Модель із місцем під пральну машину 13 У сучасному інтер’єрі ванної кімнати все більшої популярност...
11:04, 12 квітня
Доброго дня, шановні власники ресторанів, кафе, пабів та інших закладів харчування у Львові! Якщо в...
13:59, 3 квітня
Якщо у Вас виникли проблеми з клопами у квартирі, не витрачайте часу та не ускладнюйте проблему, нег...
13:59, 3 квітня
Хочете додати 032.ua на головний екран і бути в курсі новин?