Новий Рік у ресторані-пивоварні «Кумпелі». Новорічна мандрівка у часі або
«Зі Львова до Львова за одну ніч!»

31 грудня о 22:00 запрошуємо Вас на грандіозну подорож у часі в «Кумпель». «То є фест урльоп!» сказали б у Львові про новорічну забаву в «Кумпелі» за часів, коли вулицями розгулювали хвацькі батяри.

Справжні «львівські леви», життя яких було суцільною авантюрою, могли вмістити весь світ в одну строкату валізу, понад усе цінуючи волю та честь.

Зухвалі, свободолюбові парубки в маринарках завжди облюбовували місцеві пивоварні та паби, вечорами розважаючи публіку колоритними галицькими жартами. І в цьому їм не було рівних! 

Саме завдяки цим розбишакам, все ж не позбавленим романтизму та шляхетності, ми рихтуємо новорічну забаву для справжніх фацетів і кобіт. Танці, веселі конкурси, забави до ранку і бездоганні страви та пиво – все це вмістилося у нашу святкову Валізу!

Святковий настрій забезпечать: музичний гурт «LwowskaFala», ведучий-батяр Марек, галицькі танці, частування правдивим живим пивом, регіональна кухня, батярської говірки, кумпельові роздяганки, «пивна циця» та подарунки усім присутнім!

Пакуй валізи – мерщій до Львова! Все буде в Мармуляді!