Шановні колеги і друзі!

Раді вам повідомити, що в рамках співпраці зі «Школою оптометрії доктора Шеховцова», яка вже стала хорошою традицією)), на базі Клініки Зору буде проводитися прийом дітей і дорослих згідно з міжнародними стандартами (в основу обстежень покладено протоколи Американської асоціації оптометристів (AOA) і Британські гайдлайни).

При наявності складних клінічних випадків (швидко прогресуюча міопія, рецепт з великими діоптріями, неможливість підібрати корекцію, вроджена патологія чи інші) тепер не потрібно іхати у Київ, адже кожного місяця буде можливість отримати консультацію чи лікування у Львові.

Запис онлайн за телефоном: +38 097 905 51 88 / +380 (98) 883 38 80

Для корекції зору, окрім стандартних методів (окуляри й контактні лінзи) використовуватимуться новітні досягнення науки:

1. Нічні лінзи (ортокератологія) - лінзи надягаються лише на ніч, вранці знімаються і людина отримує хороший зір на весь день без необхідності користуватися окулярами чи денними контактними лінзами.
Важливо: дані лінзи дають не тільки хороший зір, а так само гальмують розвиток короткозорості!
Тому в усьому світі успішно використовуються у дітей.

2. Склеральні і рогівкові лінзи - показані людям з певними станами рогівки (кератоконус, рубці). Також, вони підходять тим, у кого наявна хвороба сухого ока чи непереносимість класичних лінз.

3. Контактні лінзи з циліндрами до 15 діоптрій - найпотужніша опція для пацієнтів з великим астигматизмом, так як ні окуляри, ні інші контактні лінзи з цим впоратися не зможуть.