концерт
Тривалість — 2:00
Прем'єра відбулась 23 Січня 2019 року

Ліхтарі у самому центрі Мангеттена перетворюють ніч на день. Тут народжується найкраща музика, танці і іистави, тут народжуються безсмертні легенди. Здійснити музичну мандрівку можна вже 17 лютого! Хіти Бродвею - у театрі ім. М. Заньквоецької! Це магія музики, якісного звуку і світла!
 
Це новий крутий проект з музикантом світового рівня! Якуб Воцял з Польщі - відомий виконавець мюзиклів "Рапсодія з демоном", "Ісус Христос - суперзірка", Які вже декілька років проходять з аншлагом на великій сцені. Це один з найкращих польських виконавців мюзиклу, переможець національного конкурсу вокалістів ім. Кєпури, як найкращий соліст мюзиклу, музичний керівник театру "Рампа" (Варшава).
 
Зірковий склад виконавців Марта Кулай, Наталія Поліщук, Оксана Караїм, Петро Січко у супровод BigShow Orchestra під керівництвом з.а. України Богдана Мочурада і гарантують достойне виконання! А також очікуйте секретного гостя!
 
На вас чекають мелодії з найвідоміших мюзиклів "Jesus Christ Superstar", "Phantom of the Opera", "Cats" "Color Purple", а також світові та українські шлягери. можна вдягти якусь ретро-штучку для відповідного настрою.