Друзі, 2019 рік добігає до своєї межі.
У нас він був яскравим, захоплюючим, різнобарвним, емоційним, пізнавальним, і дуже несподіваним!
Ми стільки всього класного і доброго зробили в ньому разом з Вами, але нам хочеться ще.
Напередодні Зимових Свят завжди панує особлива атмосфера, виникає гостра потреба ділитись своїм теплом, щоб усім-усім довкола було радісно і добре.
Нам захотілось зробити подарунок нашим добрим друзям Львівська національна галерея мистецтв імені Б.Г. Возницького - встановити особливу ялинку, яка викликатиме щирі та добрі усмішки, а ще приверне увагу великої кількості людей, що прийдуть подивитись на неї, а також завітають у Палац Потоцьких, щоб оглянути чудові твори мистецтва, які там експонуються.
Але самим нам не справитись, тож ми запрошуємо Вас доєднатися до втілення нашого доброго і трохи шаленого (як завжди) задуму в життя.
До нас вже доєднались прекрасні і талановиті Olga Opanashchouk & Zozza Opanashchouk, завдяки яким ялинка буде дуже креативною, і стильною.
Ksusha Lozynska, яка водночас проілюструвала, але й залишила поле для роздумів та польоту фантазій про те, якою ж вона буде, наша ялинка.
Молодий та талановитий піаніст Тимофій Жерєбцов, який нашу межу року зробить незабутньо- музичною.
Кожному, хто доєднається ми обіцяємо приємний подарунок
А саме, здійснивши:
внесок 250,00 грн. Ви приймете участь у одній з благодійніх тематичних екскурсій від Solomia Trylovska (графік проведення екскурсій буде повідомлено найближчим часом):
- “Львівська belle epoque”
- “Рідвяні оповідки про Львів”
- “Cherchez la femme або жіночий слід в історії Львова”
внесок 500,00 грн. зможете прийняти участь у благодійній лекції від Oksana Boboshko-Vanderhoeven за горнятком чаю у одній з затишних львівськіх локацій. Тему лекції поки тримаємо в секреті, але обіцяємо, що буде цікаво і драйвово! Про місце і час проведення буде повідомлено окремо кожного, хто здійнить свій внесок.
внесок 1000,00 грн. гарантує Вам участь у підсумковій зустрічі “Межа року” в Палаці Потоцьких в чудовому товаристві за келихом доброго вина та участю молодого та талановитого піаніста Тимофія Жерєбцова.
Усіх атракцій цього вечора не хочемо озвучувати, оскільки любимо дивувати та робити гарні сюрпризи!
А ще є можливість зробити внесок “на Ваш розсуд”, який передбачає, що Ви можете внести суму, яку самі рахуєте за потрібну.
Також, можна долучитись шляхом надання послуг чи виконавши роботи, які Вам під силу. Це може бути почастунок, декорації, гірлянди для ялинки, фото чи відеозйомка, транспортні послуги, організація благодійних майстер-класів тощо, кошти від яких, будуть спрямовані на втілення даного проекту.
Перерахувати кошти можна на рахунок Громадської організації “Друзі галереї” №26009300649333 АТ «Ощадбанк», ЄДРПОУ 09325703, МФО 325796,
або
на картку Приватбанку директора Громадської організації “Друзі галереї” Хмарської Ірини 5168 7422 1467 0303.
Якщо потрібна більш детальна інформація, пишіть, дзвоніть: 0672432251