Драйвові, веселі, круті і пізнавальні - саме такі вихідні підготувала для Вашої дитини суботня школа ThinkGlobal Lviv, яка стартує вже з 9 листопада.

Вже на першому занятті, діти:

  • справлятимуться у Mickey Mouse кулінарії
  • спроектують Disney-фотозону
  • створять власний мультфільм

А що чекатиме на дітей у наступні суботи листопада?

На прикладі мультфільмів Disney ми помандруємо у джунглі та в Океанію, вивчимо історію мультиплікації та арабських казок, створимо власний мультфільм і чудово порозважаємось!

Які предмети є у суботній школі ThinkGlobal Lviv?  Цікава наука: досліди, експерименти та наукові відкриття без підручників та зошитів! 

Творчість: безмежний світ нових матеріалів (від розпису на склі до ліпки із глини). 

Історія та культура: шалені мандрівки в різні куточки світу, сієсти, фестини, рицарські бої, простіше кажучи, абсолютне занурення в нові країни та епохи.

Кулінарія: хто ж не любить їсти смаколики? А готувати їх може бути ще цікавіше! Хто зна, може одного недільного ранку Ваша дитина здивує вас власноруч приготованим сніданком? 

А ще спорт, програмування, бізнес, цікаві екскурсії  і багато сюрпризів.

Для кого? Суботня школа запрошує діток 5-9 років

Де? Школа ThinkGlobal Lviv Аеропорт, вул. Дагестанська, 24 (заїзд з вул.Щирецької)

Вартість та що входить у вартість? Суботня школа триває з 10:00 до 16:00. Одне заняття коштує 500 грн. У вартість влючені 4 заняття на конкретну тематику, перекус та обід, а також прогулянка.

Можна купувати поденно 

Для участі - заповніть реєстраційну форму https://bitrix24public.com/thinkglobal.bitrix24.ua/form/18_subotnya_shkola_u_thinkglobal_lviv/k32vgb/