Ведмедики Буні: Стрибок у минуле

Жанр
анімація, комедія, пригоди, сімейний
Країна
Китай
У ролях
Чжан Вей, Чжан Бінцзюнь, Тань Сяо, Сун Цзуер
Рік
2019
Режисер
Дінг Ліанг, Лінь Хуейда
Час
88

 Зазвичай екскурсії не несуть у собі нічого поганого, тільки просвітлення. Але цю екскурсію ведмеді Бріар і Брембл, а також їх друг-дроворуб Вік запам'ятають на все життя! Вони потрапили в одну дуже давню печеру, яка вже є на світі явно більше тисячі, а то й цілі мільйони років! Це місце виявилося порталом в інший, доісторичний світ. Друзі потрапили в ті часи, коли на Землі бігали величезні птахи, неймовірні мамонти та багато-багато хижих тварин на кожному кроці – буквально все в цьому світі хоче їх убити та зжерти. Хлопцям треба за будь-яку ціну вибратися назад свого часу, але як це зробити без провідника? Благо їм зустрілася молода вовчиця Воллі, яка добре знає ці місця. Вона мріє знайти сміливість і впевнена, що нові друзі їй у цьому допоможуть. На їх шляху будуть неймовірні пригоди, які відкриють один одного по-новому.

Оцініть першим
(0 оцінок)
Поки ще ніхто не оцінював
Ніхто ще не рекомендував
Авторизуйтесь ,
щоб оцінити і порекомендувати

Інші фільми зараз

драма, фантастика, екшн, США, 2024
анімація, комедія, сімейний, США, Китай, 2024
комедія, пригоди, роуд-муві, Україна, 2024
комедія, пригоди, фантастика, фентезі, США, 2024

Рецензія

Відгук - це думка або оцінка людей, які бажають передати досвід або враження іншим користувачам нашого сайту з обов'язковою аргументацією залишеного відгука. Це допоможе багатьом прийняти правильне рішення. Коментарі призначені для спілкування та обговорення, а також для роз'яснення питань, що цікавлять.

Не дозволяється: використання ненормативної лексики, погроз або образ; безпосереднє порівняння з іншими конкуруючими компаніями; безпідставні заяви, що ображають діяльність компанії і / або її послуги; розміщення посилань на сторонні інтернет-ресурси; реклама та самореклама.

Введіть email:
Ваш e-mail не відображатиметься на сайті
або для написання відгуку
Враження
0/12
Обслуговування
0/12
Відгук:

Завантажити фото:
Фільтри