10 жовтня о 14:00 у Музеї "Територія Терору" (Барак #2, пр. Чорновола 45 г) відбудеться воркшоп «Rethinking “Hard History” in Museum Exhibitions», який присвячений переосмисленню «важких» тем в музейних експозиціях.
Ведуча воркшопу - Linda Norris, директорка International Coalition of Sites of Conscience.Учасники воркшопу отримають теоретичні та практичні інструменти для переосмислення постійних виставок, щоб залучити відвідувачів до «важких» тем в історії. Лінда Норріс познайомить з концепцією Чотирьої Істин та як використовувати її на музейних експозиціях. Воркшоп матиме практичну та інтерактивну складову.
International Coalition of Sites of Conscience - єдина мережа,спрямована на збереження та трансформацію місць пам’яті у міському просторі. Мережа об’єднує більш ніж 275 міст з 65 країн світу. З 2009 року Linda Norris співпрацює з українськими музеями, проводячи майстер-класи та семінари для музейних працівників та студентів. Її книга у співавторстві з Рейні Тісдейл, «Творчість у музейній практиці», опублікована українською мовою у 2017 році.
Воркшоп відбудеться англійською мовою з українським перекладом.
Вхід вільний.
Тривалість воркшопу: 14:00 - 18:00.
За додатковою інформацією звертайтесь, будь ласка, до співробітниці музею "Територія Терору" Аліни Дзюбко:
+380993169536