11 квітня найстильніший напій ери Френка Сінатри із міцністю у 40 обертів та витримкою від 12 років поєднуватимемо з авторськими стравами шеф-кухаря ф’южн-ресторану Роман Щурко. Ведучий – відомий бартендер Андрей Охремчук (Andrew Okhremchuk) розповість про особливості запропонованих видів віскі у чистому вигляді. Після дегустації він зайде за бар і пригощатиме коктейлями на основі вже знайомих напоїв Chivas.
Коли?
11 квітня
О котрій?
19:00
Де?
Ф'южн-ресторан Split Club Lviv
Які тандеми дегустуватимемо?
Chivas 12 yo + відварний язик з карамелізованим баклажаном, в’яленими томатами та підкопченим кисло-солодким соусом зі сливи та журавлини
Chivas Extra + смажена телятина з конфітюром із цибулі, соусом Понзу, сиром Грюйер та спаржею
Chivas XV+ закуска з копченим лососем, мікс-салат, фенхель та медово-лимонний соус
Chivas 18 yo + яблучний пиріг з шоколадною глазур’ю, сухофруктами та морозивом з нотками гібіскуса та клену
Скільки закусок?
260 гр.
Скільки віскі?
4 види Chivas
Яка вартість?
810 грн.
Флаєри, отримані під час Бізнес Марафону, надають право на отримання 20% знижки при купівлі запрошення
Як взяти участь?
Щоб придбати запрошення до яких додається міні-Chivas, звертайтеся на рецепцію клубу (пл. Міцкевича, 6/7)
Детальна інформація: +38 (032) 242-22-00