Як смакуватиме одне і те саме вино, якщо його подамо до по-різному приготованої риби? Присмак чого відчуємо, коли каперси зап’ємо Sauvignon Blanc?
Яке вино підкреслює смак десертів і чому рожеве вважається універсальним? Наші смакові рецептори здатні на неймовірні реакції!
4 квітня у ф’южн-ресторані Split Club Lviv відбудеться гастровечір, який познайомить із еногастрономією – наукою про поєднання вина та їжі.
Шеф-кухар ф’южн-ресторану Роман Щурко запропонує чотири страви, дві з яких поділяються на абсолютно різні смаки. Сомельє Сергій Верескун підбере вино, що розкриє кожну зі страв та її варіації, підкреслить значимість відтінків напою і виокремить головне в еногастрономічному союзі. Ви здивуєтеся, наскільки одне вино, яке ви знаєте і любите, може унікально смакувати з різними стравами!
Запрошуємо вас розширити можливості ваших рецепторів, відчути всю унікальність поєднаних смаків, а також зрозуміти сенс кожного тандему «wine&food».
Що будемо їсти?
- Сир «Шевр» з каперсами
- Сьомга
- сьомга прісна
- сьомга з гімалайською сіллю
- сьомга з пряним соусом
- Стейк Нью-Йорк
- злегка обсмажений прісний
- злегка обсмажений з гімалайською сіллю
- злегка обсмажений з пікантною та підкопченою сіллю
- Шоколадний «Брауні» з перцем чилі
Що будемо пити?
Запропоновані вина від професійного сомельє
Скільки всього на особу?
Страви: 350 гр.
Вино: 350 гр
Яка вартість?
850 грн.
Як взяти участь?
Звертайтеся на рецепцію клубу (пл. Міцкевича, 6/7)
Детальніша інформація за телефоном: +38 (032) 242-22-00
Поищите продавца или производителя через интернет.
Уборка подсолнечника связана с рядом трудностей, обычно семена созревают неравномерно, из-за чего на момент уборки происходят большие потери. Я советую Вам обратиться в компанию ТОВ "АГРИКО" https://atributagro.com.ua/g3824975-prisposoblenie-dlya-uborki и приобрести приспособления для уборки подсолнечника.