Як смакуватиме одне і те саме вино, якщо його подамо до по-різному приготованої риби? Присмак чого відчуємо, коли каперси зап’ємо Sauvignon Blanc?

Яке вино підкреслює смак десертів і чому рожеве вважається універсальним? Наші смакові рецептори здатні на неймовірні реакції!

4 квітня у ф’южн-ресторані Split Club Lviv відбудеться гастровечір, який познайомить із  еногастрономією – наукою про поєднання вина та їжі.

Шеф-кухар ф’южн-ресторану Роман Щурко запропонує чотири страви, дві з яких поділяються на абсолютно різні смаки. Сомельє Сергій Верескун підбере вино, що розкриє кожну зі страв та її варіації, підкреслить значимість відтінків напою і виокремить головне в еногастрономічному союзі. Ви здивуєтеся, наскільки одне вино, яке ви знаєте і любите, може унікально смакувати з різними стравами! 

Запрошуємо вас розширити можливості ваших рецепторів, відчути всю унікальність поєднаних смаків, а також зрозуміти сенс кожного тандему «wine&food».

Що будемо їсти?

  1. Сир «Шевр» з каперсами

 

  1. Сьомга
  • сьомга прісна
  • сьомга з гімалайською сіллю
  • сьомга з пряним соусом
  1. Стейк Нью-Йорк
  • злегка обсмажений прісний
  • злегка обсмажений з гімалайською сіллю
  • злегка обсмажений з пікантною та підкопченою сіллю 
  1. Шоколадний «Брауні» з перцем чилі

 

Що будемо пити?

Запропоновані вина від професійного сомельє

 

Скільки всього на особу?

Страви: 350 гр.

Вино:  350 гр

Яка вартість?

850 грн.

 

Як взяти участь?

Звертайтеся на рецепцію клубу (пл. Міцкевича, 6/7)

Детальніша інформація за телефоном: +38 (032) 242-22-00