Пізнаємо особливості української кухні та пересвідчимося в яскравості народних звичаїв. У ніч на Андрія запальний ведучий Назар быйчук розкриє секрети ворожінь. І, звичайно, будуть танці – невід’ємна частина наших святкувань. Впродовж всього вечора шоу-балет покаже вам свої кращі номери.Шеф-кухар ресторану Роман щурко презентує спеціальне меню з українськими стравами в авторській інтерпретації. Завершиться зустріч гест-бартендингом з представниками ресторану «BARVY» Олексієм Кругловим та Русланом Сухотеплим. Оригінальні комбінації знайомих інгредієнтів у коктейлях у поєднані з музичними сетами від діджея залишать приємні враження від вечора.
Що будемо їсти?
1. Асорті закусок (рілет зі свинного коліна з пікантним соусом на хрустких чіпсах; паштет з качки з ніжним мусом та карамелізованими грибами; мілфей зі скумбрії з пікантними маринованими огірками);
2. Салат зі смаженим ростбіфом, ніжним вершковим сиром та карамелізованою морквою;
3. Пиріг з м’ясом, печеними коренеплодами та трюфельним соусом;
4. Вареники з фореллю, білими грибами та сирним соусом з бринзою;
5. Запечене молочне порося з соусом та гарніром;
6. Десерт.
Що будемо пити?
5 коктейлів від бар-менеджера Split та гостів-барменів з ресторану «BARVY». Дивуючі мікси, незвичні переплетіння та яскраві відтінки смаків у кожному келиху.
Скільки всього «українського добра»? 750 гр.
Придбати участь у ф’южн-вечорницях можна на рецепції клубу (пл. Міцкевича 6/7)
Детальна інформація за телефоном: +38 (032) 242 22 00

