Країна Сонця готова до знайомства у ф'южн-ресторані клубу Split!

Впродовж заходу дегустуватимемо:

  • Новинки з меню – абуро нігірі з тунцем, з лососем, з маринованою скумбрією;
  • Якіторі з курки;
  • Татакі з телятини;
  • Лосось теріякі з овочами;
  • Темпуру асорті (креветка, кальмар, овочі);
  • Десерт.

Зрозуміти кожну страву та пізнати цінність кожного з її інгредієнтів допоможе шеф-кухар Роман Щурко. Приємним доповненням стануть чотири види справжнього японського напою – саке.

Що будемо їсти?

Абуро нігірі, якіторі з курки, татакі з телятини, лосось теріякі, темпура асорті, десерт.

Що будемо пити?

Декілька різновидів саке.

Скільки всього японо-ф’южн страв?

680 гр.

Яка вартість?

878 грн.

Як взяти участь?

Звертайтеся на рецепцію клубу Split. Детальніша інформація за телефоном️: +38 (032) 242-22-00