Країна Сонця готова до знайомства у ф'южн-ресторані клубу Split!
Впродовж заходу дегустуватимемо:
- Новинки з меню – абуро нігірі з тунцем, з лососем, з маринованою скумбрією;
- Якіторі з курки;
- Татакі з телятини;
- Лосось теріякі з овочами;
- Темпуру асорті (креветка, кальмар, овочі);
- Десерт.
Зрозуміти кожну страву та пізнати цінність кожного з її інгредієнтів допоможе шеф-кухар Роман Щурко. Приємним доповненням стануть чотири види справжнього японського напою – саке.
Що будемо їсти?
Абуро нігірі, якіторі з курки, татакі з телятини, лосось теріякі, темпура асорті, десерт.
Що будемо пити?
Декілька різновидів саке.
Скільки всього японо-ф’южн страв?
680 гр.
Яка вартість?
878 грн.
Як взяти участь?
Звертайтеся на рецепцію клубу Split. Детальніша інформація за телефоном️: +38 (032) 242-22-00

