Ми розкажемо про типи м’яса, відгодівлі, які рівні мармуровості існують, у чому їхня різниця. Дамо відповідь, як правильно приготувати стейк. І куштуватимемо 4 позиції м’яса: з різними відтінками смаку, соковитості, обсмаження, проте з однаковою насолодою. До того ж шеф-кухар ресторану Роман Щурко запропонує ординарні та вразить неординарними овочевими соусами та гарнірами, а наш сомельє підбере вина, що підкреслюватимуть запропоновані страви.

Що будемо їсти?

Каре ягняти (Нова Зеландія), філе-міньйон (Україна), Рібай з мармурової яловичини (Америка), Нью-Йорк з мармурової яловичини

Що будемо пити?

4 позиції вина за рекомендацією сомельє

Як взяти участь?

Звертайтеся на рецепцію клубу (пл. Міцкевича, 6/7)

Детальніша інформація за телефоном: +38 (032) 242-22-00