Unsound Disloсation – це проект Goethe-Institut у співпраці з відомим краківським фестивалем електронної музики Unsound.

Цей довготривалий проект реалізовується у 2016-2018 роках у 8 країнах регіону Східна Європа / Центральна Азія: Білорусь, Грузія, Казахстан, Росія, Узбекистан, Україна, Азербайджан та Вірменія.

1-го вересня берлінець Robert Henke, також відомий як Monolakeі один з творців Ableton, запрезентує свій відомий проект Lumière, що оперує звуком та лазерами. Хоча Lumière вже виконувався по всьому світу, у Львові відбудеться українська прем'єра цього яскравого проекту. Розпочне вечір ембієнтний сет української артистки з Варшави Poly Chain. Після концерту у !FESTrepublic.Club відбудеться клубний вечір, який занурить відвідувачів у неординарне техно, але і не тільки. Гедлайнерами вечірки стануть Zenkers Brothers з Мюнхена, відомі як одні з найцікавіших техно-музикантів свого покоління. Вони виконають розширений діджейський сет. Також виступять Chino з Польщі з лайф-сетом і резидентка Unsound’у Dj Olivia. Розпочне вечірку львів'янин Dj Lawrin, а на завершення виступить киянин Konakov.