У рамках Європейського туру Піппо Поліна порадує своєю творчістю українську публіку. За участі цього популярного виконавця відбулося більш як чотири тисячі концертів у різних куточках світу: в Італії, Німеччині, Австрії, Франції, Швейцарії, Нідерландах, Швеції, Бельгії, Єгипті, США, де Піппо збирав повні стадіони глядачів.

У доробку співака вже 19 альбомів, в яких понад 200 композицій. Його пісні, сповнені глибокою поетичністю, характеризуються розмаїттям музичних стилів.
Піппо Поліна завжди у творчому русі, тому співпрацює з багатьма відомими європейськими музикантами та гуртами. Як одного з найяскравіших сучасних авторів-виконавців Швейцарії, що пишуть італійською мовою, його запрошують на численні музикальні фестивалі в Італію та інші країни.

Спеціальним гостем на концерті в Україні запрошено лідера гурту «Воплі Відоплясова» Олега Скрипку. Разом талановиті музиканти виконають кілька композицій. Піппо Поліна на один вечір перенесе Вас на морське узбережжя, щоб поділитися своєю південною легкістю.