В експозицію включено репродукції 12 художників з Австралії, Канади, Китаю, США, Таїланду, Тайваню і Японії – всього 40 картин. Переважно, оригінали картин виконані олією на полотні в стилі «Ренесанс», кілька творів – тушшю на шовку в традиційному китайському стилі.

Сюжети картин свідчать про пошуки справжнього призначення людського життя, про витоки добра і зла. Твори мистецтва тут не просто картини – це інструмент, за допомогою якого художники можуть висловити правду.

Автори переконані, що залежно від ідеї, якою вони керуються при створенні картини, від їх внутрішнього стану, живопис наповнюється силою, здатною будити його сильну або слабку сторону. Тому, внутрішній зміст картин – це заклик, імпульс до співчуття, терпіння, прагнення до краси людської душі, що робить ці твори мистецтва дуже цінними.

У різні періоди свого життя художники познайомилися з Фалунь Дафа (Фалуньгун) - стародавньою системою морального і фізичного вдосконалення людини і її принципом «Істина Доброта Терпіння». Ставши на шлях вдосконалення, вони поліпшили свій духовний і фізичний стан. Це допомогло їм розширити сприйняття навколишнього світу і знайти відповідь на одвічне питання про вище призначення життя і мистецтва.

Художників цих робіт об'єднала одна спільна ідея: за допомогою мистецтва показати яке прекрасне життя, якщо слідувати його високому принципу «Істина Доброта Терпіння».

Як повна протилежність цьому, в картинах зображується жорстоке переслідування послідовників Фалунь Дафа, яке розгорнув комуністичний режим у Китаї з липня 1999 року. Невигадані герої картин, які відстоюють ці принципи, вражають своєю силою духу, стійкістю і неймовірною мужністю.

Багато художників пережили страждання тюремних катівень, пройшли всі жахи переслідування за свої переконання.

Ми сподіваємося, що виставка сприятиме відродженню духовного стану суспільства, і впевнені, що ці картини здатні пробудити в людях їхню добру сторону.

З 2005 року виставка експонувалася більше ніж 1000 разів, на сьогодні вона об'їхала понад 80 країн.

В Україні, починаючи з 2009 року, виставка проходила в містах: Київ, Дніпро, Одеса, Харків, Львів, Краматорськ, Миколаїв, Запоріжжя, Рівне, Вінниця, Херсон.

Тел. для довідок: +380 95 335 9262 , +380 93 207 4471