Священне для всіх кухарів-японістів дійство - розбирання тунця. Згідно з канонами японської кухні, для приготування тієї чи іншої страви потрібно вибирати певну частину тунця. Наприклад, акамі (спинна, найменш жирна частина) - хороша для суші і сашимі, а частини від ребер до черева - торо, о-торо і чу-торо - більш жирні, вони підійдуть для основних страв. Після обробки риби шеф-кухарі приготують найрізноманітніші страви з традиційних та авторських рецептами. До речі, чаклувати над суші і сашимі кухарі будуть прямо в залі, на очах у публіки, що також не може не викликати інтересу.
Також пропонуємо Вам страви Іспанської кухні з морепродуктів.
Севіче з тунця, сашімі, восьминіг з картопляним мусом, тартар з тунця, мідії фаршировані, грібінці запечені.
Кулінарний експерт з Іспанії розкаже про морепродукти.
Пригощаємо вином

Столики можна зарезервувати по телефону або в ресторані у адміністратора 
+380 (32) 235-69-72 
+380 (67) 674-45-15