На зустріч шторму

Жанр
Бойовик, трилер
Країна
США
У ролях
Сара Уейн, Келліс Річард, Армітедж Джеремі, Самптер Нейтан, Хрінниця Метт, Уолш Лондон, Еліз Мур, Ськотт Лоуренс, Кайл Девіс, Арлен Еськарпета, Стефані Кеніг
Рік
2014
Режисер
Стівен Куейл
Час
89

Всього лише за один день неймовірна «навала» смерчів практично знищила містечко Сильверстон. Всі його жителі були віддані на розтерзання непередбачуваним і смертельно небезпечним торнадо, і при цьому метеорологи говорять, що гірше ще попереду. Більшість шукають притулки, тоді як небагато сміливців йдуть назустріч стихії, випробовуючи себе: наскільки далеко зможе зайти «мисливець за торнадо» ради одного єдиного — зате якого! — знімка.

Оцініть першим
(0 оцінок)
Поки ще ніхто не оцінював
Ніхто ще не рекомендував
Авторизуйтесь ,
щоб оцінити і порекомендувати

Інші фільми зараз

драма, фантастика, екшн, США, 2024
анімація, комедія, сімейний, США, Китай, 2024
комедія, пригоди, роуд-муві, Україна, 2024
комедія, пригоди, фантастика, фентезі, США, 2024

Рецензія

Відгук - це думка або оцінка людей, які бажають передати досвід або враження іншим користувачам нашого сайту з обов'язковою аргументацією залишеного відгука. Це допоможе багатьом прийняти правильне рішення. Коментарі призначені для спілкування та обговорення, а також для роз'яснення питань, що цікавлять.

Не дозволяється: використання ненормативної лексики, погроз або образ; безпосереднє порівняння з іншими конкуруючими компаніями; безпідставні заяви, що ображають діяльність компанії і / або її послуги; розміщення посилань на сторонні інтернет-ресурси; реклама та самореклама.

Введіть email:
Ваш e-mail не відображатиметься на сайті
або для написання відгуку
Враження
0/12
Обслуговування
0/12
Відгук:

Завантажити фото:
Фільтри