«Що таке «Галицькі перезніманки»? Це коли ти збираєш друзів або зовсім незнайомих людей, ви знаходите камеру або звичайний смартфон і за 40 годин геніально перезнімаєте відомий фільм. Або перезнімаєте по-своєму і отримуєте неймовірну дозу позитиву та яскравих вражень. Але так чи інакше, повірте, ви не пожалкуєте!», - розповідає координатор проекту Олег Бакулін.

«Галицькі перезніманки» – це конкурс коротких кінорімейків. Командам потрібно перезняти сцени з відомого фільму та вкласти всю суть у 5 хв. Заборонено використовувати комп’ютерні спецефекти. На все про все у команд – 40 годин. У Львові уже відбувались подібні проекти: «Перший львівський шведінг» та «Перший львівський шведінг – 2». Тоді участь взяли два десятки команд.

«Дуже багато молоді хоче взяти участь у таких проектах, однак їм бракує однодумців. Тому ми запустили міні-проект «Шукаю команду». Усі бажаючі реєструються , і для них ми проводимо короткі тренінги з монтажу, акторської майстерності та ділимо на команди», - додає співкоординатор проекту Ярина Геречка.

Дізнатись більше та долучитись до проекту можна на сторінці vk.com/pereznimka, а також за телефонами 063-17-43-758, Олег та 093-727-18-13, Ярина.