Вона – це неймовірний голос. Вона – це талант. Вона – це Тоня Матвієнко!

Народилася співачка 12 квітня 1981 року в Києві. З народження її викохували творчість і музика. Ще маленькою дівчинкою вона усвідомлювала, що буде співачкою.

Перші гастролі в США разом з Ніною Матвієнко. Все дитинство та студентські роки Тоня продовжує плідно працювати, щоб досягти свого власного прояву на сцені. У 2006 року - Тоня Матвієнко стає солісткою національного ансамблю «Київська камерата», і не зупиняючись продовжує свій політ. Безліч перемог у всеукраїнських та міжнародних музичних конкурсах.

Протягом 2010 року грає у театральній виставі «Скіфські камені», режисера Вірляни Ткач (Мистецької групи "Яра", експериментального театру "La Mama", США, Кіргізія та Україна).

2011 рік стає одним із самих важливих у її житті – Тоня Матвієнко бере участь у талант-шоу «Голос Країни», та стає супер фіналісткою.

У липні 2013 виступила на Global Gathering Ukraine разом з дуетом Tapolsky & VovKing. Музиканти представили спільну роботу та здивували всіх унікальним міксом Тоніного вокалу та електронної стилістики.

Восени 2013 року стала хедлайнером на першому польско - українскому фестивалі "Наша Галичина» . Фестиваль проводився 10-13 жовтня на центральній площі у м. Кракові.