Про те, що корисно, а що шкідливо розкаже мельник з досвідом пан Роман.
Чи знаєте Ви, як робиться борошно вищого ґатунку і цільнозеронове борошно?
Тематика лекції:
- специфіка виготовлення борошна;
- що приносить користь для здоров`я, а що шкоду?
- досвід зарубіжних країн у виготовленні борошна;
- як можна зробити борошно в домашніх умовах і що для цього потрібно...
"Хто в них пірне аж до дна, Той, хоч і труду мав досить, дивнії перли виносить."
Саме так би хотілось сказати про пана Романа.
Його знання про зерно і борошно просто вражають, цією тематикою він цікавився з фанатичним захопленням протягом багатьох років...
Він проводив безліч цікавих дослідів...
Тепер цей мельник готовий поділитися з нами частинкою своїх знань!
Пшениця - це ж основа всіх основ!
Рекомендуємо більше дізнатись про цей цінний злак та інше зерно!
Запрошуємо всіх бажаючи на лекцію до клубу "Смак Життя".