Про те, що корисно, а що шкідливо розкаже мельник з досвідом пан Роман. 

Чи знаєте Ви, як робиться борошно вищого ґатунку і цільнозеронове борошно?

Тематика лекції:

  • специфіка виготовлення борошна;
  • що приносить користь для здоров`я, а що шкоду?
  • досвід зарубіжних країн у виготовленні борошна;
  • як можна зробити борошно в домашніх умовах і що для цього потрібно...

 "Хто в них пірне аж до дна, Той, хоч і труду мав досить, дивнії перли виносить." 

Саме так би хотілось сказати про пана Романа. 

Його знання про зерно і борошно просто вражають, цією тематикою  він цікавився з фанатичним захопленням протягом багатьох років... 

Він проводив безліч цікавих дослідів... 

Тепер цей мельник готовий поділитися з нами частинкою своїх знань!

Пшениця - це ж основа всіх основ!

Рекомендуємо більше дізнатись про цей цінний злак та інше зерно!

Запрошуємо всіх бажаючи на лекцію до клубу "Смак Життя".