Шоу прикрасять титуловані артисти Державної циркової компанії України, володарі Бронзового клоуна на Міжнародному фестивалі циркового мистецтва в Монте-Карло, майстри групових акробатичних атракціонів: «Гімнасти на турніках» і «Акробати на батуті» під керівництвом Ігоря Байбака. Їм аплодували глядачі багатьох країн і ось сьогодні, ці талановиті хлопці виступлять для львівського глядача.

Завжди радісно і пустотливо виступають «Дресировані собаки» під керівництвом Юрія Богатирьова. Зауважимо, що на пострадянських просторах ви не знайдете номери з унікальними білими швейцарськими вівчарками. Собаки виконують складні трюки і, навіть, стрибають через скакалку, з радістю виконуючи будь-які команди свого обожнюваного дресирувальника.

Незабутні враження отримають глядачі від повітряних номерів під куполом цирку, які подарують: граціозна Леонора Богатирьова з сольним номером «Повітряна гімнастка з жонглюванням» і «Повітряна гімнастка на корд-де- парелі» - Катерина Шаруєва.

У програмі візьмуть участь найкращі циркові тварини: дресировані ведмеді Валентини та Євгена Шрамко, красиві собаки і статечні кішки, крокодили і пітони, і це ще далеко не все.

Смертельний поцілунок з крокодилом, у якого щелепи нічим не зафіксовані, погодьтеся, видовище незвичайне.

Ви станете свідками майстерної гри з кубами у виконанні артистів Петруніних. А чарівна Любов Тимохіна зі своїми грізними вихованцями - дресированими кавказькими вівчарками, нікого не залишить байдужими.

І який же цирк без веселих клоунів? Звичайно ж, улюблені дітворою клоуни - лауреати міжнародних фестивалів і конкурсів, тріо килимних «Валіза сміху», під керівництвом А. Петруніна, створять у залі неповторну атмосферу свята, веселощів та відмінного настрою.