Запрошуємо на найбільш масштабну та красиву подію цієї весни! 

Презентації, виступи артистів, шоу-руми, майстер-класи в режимі нон-стоп на двох сценах. Це – тільки маленька частинка свята, в яке Ви поринете, відвідавши нашу виставку.

Ви зможете познайомитись з найкращими професіоналами весільної індустрії: фотографами,відеографами, флористами, декораторами, , виробники весільного вбрання, перукарями, візажистами, весільними агенствами та навіть ресторанами. Подивитись їх роботи наживо, задати свої запитання та зрозуміти, скільки це коштує. Відвідавши виставку, Ви зможете побачити як саме має виглядати день Вашого весілля та обрати тих людей, що зможуть втілити це в реальність.

Для наречених, що ще не визначились з банкетним залом, чекає унікальна можливість в одному місці подивитись віртуальні тури ресторанів Львова, поспілкуватись з адміністраторами, онайомитись з цінами та меню.

Також Вас не залишить байдужим французький десерт – весільний торт «Крокембуш» – який буде представлений на виставці та внесений в Книгу Рекордів України! 

Безкоштовно Ви зможете посмакувати дегустаційними солодощами та вином. Спробувати свої сили в виготовленні паперових аксесуарів для фотосесії або помпонів. Подивитись наживо, як виглядає розважальна програма , яку пропонують цього року на весілля. Взяти участь в розіграшах та отримати цінні подарунки. А також скористатись спеціальними пропозиціями, які ми та наші партнери готують лише для учасників виставки!

Куратор виставки : Олена Качановецька (тел. 063-181-69-13 та 097-891-92-19)

Приходьте! Ви проведете час безмежно весело та корисно!