З/Л/О 2

Жанр
жахи, трилер
Країна
США, Канада, Індонезія
У ролях
Лоуренс Майкл Лівайн, Келсі Ебботт, Коллінз Холт, Саймон Баррет, Мінді Робінсон, Моніка Санчез Наварро, Адам Вінгард, Ханна Хьюз, Джон Т. Вудс, Коррі Лінн Фіцпатрік
Рік
2013
Режисер
Саймон Баррет, Джейсон Айзенер, Гарет Еванс
Час
96 хв. / 01:36

Молодий студент зникає при загадкових обставинах. Його мати б'є тривогу, проте поліція не поспішає з пошуками, вважаючи, що той просто загуляв. Тоді вона наймає приватного детектива, який разом з помічницею починає пошуки. Перше ж місце, куди вони прямують - будинок, де він жив. Зовні детективи не виявляють нічого підозрілого, але забравшись всередину, вони знаходять дивну колекцію аматорських відеокасет. Не усвідомлюючи всю небезпеку, вони включають одну з касет, тим самим викликаючи до життя диявольські сили з іншого світу.

Оцініть першим
(0 оцінок)
Поки ще ніхто не оцінював
Ніхто ще не рекомендував
Авторизуйтесь ,
щоб оцінити і порекомендувати

Інші фільми зараз

анімація, комедія, сімейний, США, Китай, 2024
комедія, пригоди, роуд-муві, Україна, 2024
комедія, пригоди, фантастика, фентезі, США, 2024

Рецензія

Відгук - це думка або оцінка людей, які бажають передати досвід або враження іншим користувачам нашого сайту з обов'язковою аргументацією залишеного відгука. Це допоможе багатьом прийняти правильне рішення. Коментарі призначені для спілкування та обговорення, а також для роз'яснення питань, що цікавлять.

Не дозволяється: використання ненормативної лексики, погроз або образ; безпосереднє порівняння з іншими конкуруючими компаніями; безпідставні заяви, що ображають діяльність компанії і / або її послуги; розміщення посилань на сторонні інтернет-ресурси; реклама та самореклама.

Введіть email:
Ваш e-mail не відображатиметься на сайті
або для написання відгуку
Враження
0/12
Обслуговування
0/12
Відгук:

Завантажити фото:
Фільтри