Виставка художніх фотографій, присвячена жінкам, на якій будуть представлені художні фотографії фотографів із всього світу. Автор, організатор та продюсер проекту – власник галереї Юрій Тітовець.

«Ми гарно підібрали колекцію світлин, – говорить Юрій Титовець. Техніку робіт не обмежуємо на виставці, основне, що це є художня фотографія, в якій передбачається активне використання різних графічних редакторів, програм для постобробки. Робіт має бути у межах 50-ти».

Кожна з робіт, які будуть представлені на виставці – це окремий мистецький твір, об’єднаний з рештою спільним бажанням возвеличити жінку, показати у всій її красі та досконалості.

Юрій  Тітовець – президент Міжнародного щорічного Салону художнього  фотографії «З любов’ю до жінки», який проводиться сьомий рік поспіль. Цей проект передбачає Міжнародний конкурс художньої фотографії серед фотохудожників цілого світу.

У відкритті та прес-конференції участь візьмуть: Володимир Сивохіп – генеральний директор Львівської філармонії; Юрій Тітовець – засновник фотогалереї «Простір», фотограф, президент Міжнародного Салону художньої фотографії «З любов’ю до Жінки»; Іоланта Пришляк – заступник Генерального директора з організаційно-правового забезпечення.

Телефон для довідок: (032) 247-05-06.