Особлива країна для всіх закоханих, місце, де жили Ромео та Джульєтта, Петрарка та Лаура, спокусник Казанова - Італія... Це країна, яка зберігає великі історії кохання впродовж століть. Частинка  Італії у Львові - ресторан-пастерія “Bianco Rosso”.

Кухарі подарують частинку цього кохання і вам, щоб ви змогли відчути себе Ромео та Джульєттою наших днів. Темперамент і щирість, пристрасть і сміливість - таке воно, "Кохання по-італійськи"!

Оберіть з двох особливих меню, приготованих спеціально для закоханих, та отримайте шанс виграти подорож до Венеції!  Учасники мають можливість виграти безтурботну подорож у Венецію на двох! Розіграш відбудеться 14 лютого, в рамках святкування Дня закоханих. На гостей, окрім оголошення переможців,  очікує романтичний вечір,  виступ музикантів та мім-шоу.

Паралельно в пастерії проходитиме акція “Amore e...”
Що таке кохання на вашу думку? Поділіться з нами на серці-валентинці! Всі ваші валентинки потраплять на нашу сторінку  Facebook , де відбуватиметься голосування. Автор “амурок” з найбільшою кількістю лайків отримає сертифікат на святкування Дня закоханих у Пастерії!