• Головна
  • На Львівщині затримали 47-річного учасника злочинної групи, яка переправляла ухилянтів за кордон
18:21, 26 січня 2023 р.
Надійне джерело

На Львівщині затримали 47-річного учасника злочинної групи, яка переправляла ухилянтів за кордон

47-річний львів'янин, один з учасників злочинної групи, переховувався від слідства.

24 січня на Львівщині в одному з сіл Стрийського району правоохоронці, згідно ухвали суду, затримали третього учасника організованої злочинної групи, які переправляли ухилянтів за кордон, – 47-річного львів'янина. Він переховувався від слідства. Про це повідомили у пресслужбі поліції Львівщини

Зловмисники виготовляли для військовозобов'язаних чоловіків підроблені медичні документи, що давало тим право на безперешкодний перетин кордону України. До складу організованої групи входило троє осіб, свої "послуги" вони оцінювали у суму 5 тисяч доларів США.

Правоохоронці задокументували кілька фактів незаконного переправлення військовозобов'язаних чоловіків через державний кордон України і 14 липня затримали організатора групи, 54-річного жителя мешканця Стебника, під час отримання ним частини коштів від "клієнта".

Затриманому та одному з його співучасників, жителю Дрогобича віком 34 роки, слідчі повідомили про підозри у вчиненні злочину, передбаченого ч.3 ст.332 (Незаконне переправлення осіб через державний кордон України) Кримінального кодексу України. Обвинувальні акти щодо них вже скеровані на розгляд суду.

Правоохоронці також повідомили 47-річному львів'янину про підозру у вчиненні злочину, передбаченого ч.3 ст.332 (Незаконне переправлення осіб через державний кордон України) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання - позбавлення волі на строк від семи до дев'яти років з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до трьох років з конфіскацією майна.

Триває досудове розслідування.

Читайте також: На Львівщині масово вручають повістки: де роздають та чи мають право

Фото на головній: пресслужби поліції Львівщини 

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#Львів #поліція #Львівщина #новини
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
39,10
39,15
EUR
42,65
42,80
PLN
9,90
9,95
Оголошення
live comments feed...