• Головна
  • Медики розповіли про стан постраждалих внаслідок масштабної ДТП поблизу Львова
13:37, 18 січня 2023 р.
Надійне джерело

Медики розповіли про стан постраждалих внаслідок масштабної ДТП поблизу Львова

Наразі у лікарнях Львова продовжують лікувати 16 постраждалих внаслідок автопригоди.

Станом на 18 січня у трьох лікарнях Львова продовжують лікувати 16 постраждалих внаслідок вчорашньої масштабної автопригоди поблизу села Гамаліївка. Ще 17 пацієнтам надали допомогу і скерували на амбулаторне лікування, ще 3 людей, котрі були у шоковому стані, від госпіталізації відмовились. Про це повідомили у пресслужбі Львівської міськради.

"У Перше територіальне медичне об'єднання звернулося 36 пацієнтів. З них 16 було госпіталізовано, інших – оглянули і скеровали на амбулаторне лікування. В реанімації залишаються троє пацієнтів, їх стан важкий, але стабільний. Госпіталізовано трьох дітей: двох прооперовано, їх стан – стабільний. Невідкладно прооперовано 6 дорослих пацієнтів, з них троє залишаються у важкому стані. Стан інших пацієнтів – середньої важкості і легкий", - розповів завідувач хірургічного відділення Першого медоб'єднання Львова Гнат Герич.

В усіх пацієнтів – важкі поєднані травми тіла різних ділянок, обличчя, кінцівок, грудної клітки, живота. Усім, хто потребував негайної допомоги, виконали екстрене операційне втручання в умовах невідкладної червоної зони у відділенні невідкладної медичної допомоги лікарні.

У найважчому стані серед постраждалих – 51-річна жінка. У неї важка черепно-мозкова травма із крововиливом в мозку, переломи кісток основи черепа, множинні забійно-скальповані рани голови, травма грудної клітки, множинні переломи кісток, забій обох легень. Вона підключена до апарату ШВЛ, проте її стан стабільний. 

Нагадаємо, у Гамаліївці зіткнулись вантажівка та рейсовий автобус, в якому перебували 38 осіб. Від удару автобус перекинувся на бік.

Читайте також: Трагедія з падінням гелікоптера у Броварах: загинули Міністр внутрішніх справ, його перший заступник, держсекретар

Фото на головній: пресслужб поліції Львівщини 

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#Львів #ДТП #Львівщина #новини
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
39,92
39,98
EUR
43,25
43,65
PLN
10,02
10,10
Оголошення
live comments feed...