• Головна
  • На Львівщині триває вступна кампанія у вищі військові навчальні заклади: деталі
16:31, 16 січня 2023 р.
Надійне джерело

На Львівщині триває вступна кампанія у вищі військові навчальні заклади: деталі

Триває вступна кампанія у вищі військові навчальні заклади до 1 червня. 

З 1 січня розпочалася вступна кампанія у вищих військових навчальних закладах, закладах фахової передвищої військової освіти та військових навчальних підрозділах закладів вищої освіти. Про це зазначили у пресслужбі Львівської ОВА.

"Юнакам та дівчатам Львівщини, які прагнуть пов'язати своє життя з військовою справою, з 1 січня по 1 червня поточного року необхідно особисто надати до територіальних центрів комплектування та соціальної підтримки (ТЦК та СП) заяву на ім'я начальників районних/об'єднаного міського ТЦК та СП, де вони перебувають на обліку або за місцем проживання", - зазначили у повідомленні. 

Зокрема, у заяві зазначають: прізвище, ім'я та по батькові; день, місяць і рік народження; поштовий індекс, адреса місця проживання та номер контактного телефону; найменування обраного ЗФПВО, ВВНЗ або ВНП ЗВО; код галузі знань і спеціальності та спеціалізацію підготовки; перелік конкурсних предметів, з яких вступник зареєструвався для проходження ЗНО знань в Українському центрі оцінювання якості освіти (якщо реєстрація мала місце) або сертифікатів ЗНО (після його проходження).

До заяви додаються: автобіографія; копія документа державного зразка про повну загальну середню освіту на основі якого здійснюється вступ і додатка до нього; шість кольорових фотокарток розміром 3×4 см; копії документів, які відповідно до чинного законодавства встановлюють право на пільги при вступі до ВВНЗ; копія довідки про присвоєння ідентифікаційного коду; два поштових конверти з марками і заповненими особисто адресою проживання та адресою районного (міського) ТЦК та СП, де вступник перебуває на військовому обліку; копія документа, що посвідчує особу та громадянство, військовий квиток або посвідчення про приписку, або інший документ, який засвідчує особу і громадянство.

Усі копії документів потрібно засвідчити начальником районного ТЦК та СП, до якого вони подаються, або в установленому законодавством порядку.

За додатковою інформацією можна звертатись до територіальних центрів комплектування та соціальної підтримки за місцем проживання, а про деталі вступу до кожного з військових навчальних закладів можна стежити на сторінці Львівського обласного ТЦК та СП.

Читайте також: Козицький повідомив, яка ситуація у Львові та області станом на 16 січня

Фото на головній: пресслужби Львівської ОВА

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#Львів #вступ #Львівщина #новини
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
39,86
39,90
EUR
42,83
42,91
PLN
9,88
9,90
Оголошення
live comments feed...