• Головна
  • П’яного водія, який у Львові врізався у три автівки, оштрафували на 10 тисяч гривень
12:43, 21 листопада 2019 р.

П’яного водія, який у Львові врізався у три автівки, оштрафували на 10 тисяч гривень

Нещодавно Галицький районний суд міста Львова наклав серйозний штраф на водія автомобіля Opel Zafira, який у стані алкогольного сп’яніння протаранив три машини.

Як повідомляє кореспондент сайту 032.ua дорожньо-транспортна пригода сталася у Львові на вулиці Замкненій 10 жовтня цього року о 17:20. Водій Opel не дотримався безпечного бокового інтервалу та зіткнувся із Mitsubishi Lancer, DAEWOO Lanоs та Renault Symbol, чим порушив правила дорожнього руху та пошкодив зазначені автомобілі.

За даними суду, слідство також встановило, що водій Opel Zafira керував атівкою у нетверезому стані, що підтверджують показники приладу “Драгер”, у який чоловік подув у присутності двох свідків. Пристрій показав результат 3,08 проміле. Водій-порушник у судовому засіданні ці факти не заперечив.

Відтак, суд визнав чоловіка винним за ст. 124 та ч.1 ст. 130 КУпАП і наклав на нього штраф у розмірі 10 200 гривень, а також позбавив права керування транспортними засобами на рік. Окрім цього, порушник змушений буде заплатити на користь держави 384,2 грн судового збору.

Нагадаємо, раніше сайт 032.ua розповідав про 10 найкурйозніших дорожньо-транспортних пригод, які трапились у Львові і про пішохода, якого збив трамвай на Сихові та який заплатить штраф.

Читайте також історію львівського художника, якого місцевий бізнесмен ошукав на гроші, а потім виставив його картини без авторства на аукціон.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#Львів #новини #032 #Львівщина #ДТП #автопригода
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
41,50
41,60
EUR
45,10
45,20
PLN
10,50
10,53
Оголошення
live comments feed...